Ziua Națională de Prevenție a Suicidului, 2021

Afisari: 787

Perioada: 6 noiembrie 2021

Vă invităm la cea de-a șaptea ediție a evenimentului anual marca ARPS Ziua Națională de Prevenție a Suicidului. Celebrăm împreună acest eveniment în primul sfârșit de săptămână al lunii noiembrie, sub forma unei conferințe destinate profesioniștilor în sănătate. Primele 2 ediții au avut loc în Cluj – Napoca, edițiile 3, 4 și 5 au fost găzduite în Miercurea Ciuc, Alba Iulia 2018 – ediția din anul centenar al Unirii, respectiv Sibiu 2019 – ediția din anul înființării sucursalei Sibiu a ARPS.

În anul 2020, am organizat Ziua Națională de Prevenție a Suicidului în format virtual.

În anul 2021, continuăm în format virtual și vă așteptăm cu drag în număr cât mai mare, pentru a înțelege mai bine împreună perspectivele post-pandemice ale prevenției suicidului, dificultățile și oportunitățile pe care ultimii doi ani le-au generat.

Manifestarea va fi creditată cu puncte EMC de către Colegiul Medicilor din România.

Vă invităm să accesați site-ul evenimentului aici

Vă invităm să vă înregistrați pentru a participa la Conferință, accesând secțiunea Înregistrare de pe site-ul evenimentului aici

Voluntarii ARPS au acces gratuit la manifestare, pe baza completării formularului de înregistrare.

Studenții au acces gratuit la manifestare (în limita locurilor disponibile, în ordinea înscrierii!) pe baza înregistrării, prin trimiterea e-mail-ului de intenție la adresa ionut.tosa@palomatours.com însoțit de copia după adeverința care atestă acest statut.


PROevents & CONFERENCE SRL

Ramona BLENCHE: ramona.blenche@pproevents.com, 004 0752 168 808
Ionut TOȘA: ionut.tosa@palomatours.com, 004 0752 168 810


Organizator: https://www.antisuicid.ro/evenimente/ziua-nationala-de-preventie-a-suicidului-editia-a-vii-a/