Ziua Internațională Alzheimer – Remember Me, Ediția a II a, Bucuresti

Afisari: 1467

Societatea Română Alzheimer este lider în sprijinul persoanelor cu demență și familiilor acestora în România. În cei peste 25 de ani de activitate, SRA a oferit informații și sprijin pentru persoanele suferinde de demență, precum și pentru îngrijitorii acestora, a desfășurat ample programe de educație, a inițiat programe de instruire a profesioniștilor care lucrează în domeniul psihogeriatriei, a dezvoltat toată seria de servicii de îngrijire comunitară și a organizat ample campanii pentru o mai bună înțelegere a demenței.

Cu ocazia Zilei Internaționale Alzheimer 2017,  Societatea Română Alzheimer organizează a doua ediție a evenimentului cu titlul: Remember Me! Evenimentul va  avea loc vineri, 22 septembrie 2017, la Biblioteca Academiei Române, Calea Victoriei, 125, Sector 1, incepand cu ora 10:00.

Specialiștii din domeniul medical care doresc sa participe la eveniment, sunt rugați să se înscrie trimițând următoarele informații pe adresa de e-mail de mai jos: nume, prenume, CNP, specialitate, institut, adresa, adresa e-mail, număr de telefon.
Participarea este gratuită.

Pentru companiile care doresc să ofere suport financiar in desfășurarea manifestării, contul PROevents & CONFERENCE dedicat acesteiaeste deschis la ING București: RO52INGB0001008201148910.

Pentru informații suplimentare, vă rugăm să ne contactați la e-mail: Ramona Margarit – 0752 168 803, ramona.margarit@palomatours.com

Cu mulțumiri, Prof. Univ. Dr. Cătălina Tudose Președinte Societatea Română Alzheimer

Organizator: http://www.medical-congresses.ro/downloads/alzheimer2017.pptx