Webinar Farma Practic

Afisari: 798


De unde vine cresterea pretului la medicamente si cine influenteaza perceptia pacientului?

Farm Marius Calin Chereches si farm Paul Andreianu dezbat subiectul la Farma Practic Mix, webinar pentru farmacisti si asistenti de farmacie, 16 EFC pentru farmacisti, 31 iulie- 1 august 2020!

Prof univ dr farm Simona Negres ne indeamna sa „Aspirin-âm la informatii verificate!” si sa avem grija cui sa NU recomandam aspirina in doze mici, zilnic, pentru preventie cardio!

Focus pe realitatea din farmacie, cum „simtiti” RBPF- control/audit/vizite de evaluare? Farm Nicoleta Logigan si Farm Rodica Aluaș va provoaca- „Ce va doriti de la RBPF?”

In context Covid, vorbim despre "Facilitati sau ingradiri pentru seniori"? La Farma Practic vom afla opinia Prof univ dr farm Dumitru Lupuleasa

Cine si cum joaca „leapsa” cu increderea intre farmacist-medic-pacient? Aduce clarificari dr si psihoterapeut Miruna Lovinescu

Care este „impactul reclamelor asupra pacientului” vom afla de la farm Roxana Gavriloaia Pharm. Phd.

Salariul, consilierea si vanzarea/eliberarea de medicamente – subiect-dezbatere abordat de farm Zamfirescu Mirela

Despre costul nestiutelor efecte adverse de clasa ne va vorbi dr Andreea Moldovan

 

Participa la webinar pentru a-ti spune opinia, pentru a pune intrebari si a descoperi si alte subiecte din actualitate, sustinute de lectori care si-au adaptat discursul la online! Interactiv, practic, diferit! Propune subiecte si trimite intrebari!

 

Detalii pe farmapractic.ro, un eveniment organizat de participanti, lectori, parteneri si Houston!


Organizator: http://farmapractic.ro/