The XIIth Corrective Dermatology & Aesthetic Congress 2020

Afisari: 961

Perioada si locatie: 08-10 mai 2020, Hotel Caro, Bucuresti

Dermatologia corectiva, Estetica medicala, Medicina regenerativa ,Chirurgia dermatologica, Medicina nutritionala , Medicina miscarii si sportului dar si alte specialitati medicale sunt parti indisolubil legate de Medicina Anti Aging.  Fiecare din aceste specialitati medicale isi aduce contributia la realizarea dezideratului  de a incetini viteza imbatranirii , de a  controla defectele metabolice innascute sau dobandite prin stilul de viata, de a modela expresia geneticii si epigeneticii , de a corecta defectele cutanate  generate de imbatranirea intrinseca ,extrinseca , traumatica sau induse de patologia cutanata si/sau sistemica.
Speranta de viata a unui organism este egala cu speranta de viata a verigii cele mai slabe din componenta organismului si aceasta veriga trebuie identificata si corectata ,pe cat posibil mai bine, la nivelul cunostiintelor medicale actuale.

Corectarea defectelor metabolice, masurile  de modulare  a modificarilor epigenetice spre a favoriza doar activarea genelor benefice starii de sanatate,regenerarea tuturor organelor afectate de imbatranirea conditionata de  zestrea genetica a fiecarui individ si/sau de agresiunea mediului inconjurator sunt masuri esentiale dar nu suficiente deoarece, in afara  de  starea de bine somatic,trebuie avuta in vedere si starea de bine psihic , adica cea de a doua mare componeta a definirii starii de sanatate .

In modularea starii de bine psihic se intrepatrund factori psihici, educationali , de stress si nu in ultimul rand nivelul starii de respect  fata de sine. Respectul de sine este esential dependent de aspectul estetic al pielii si de aici importanta majora a dermatologiei corective ce are misiune de a indrepta defectele cutanate , indiferent de cauza generatoare, prin masuri si tehnici adecvate.

Tehnicile de corectare ale defectelor cutanate s-au inmultit exploziv in ultimii ani si au devenit din ce in ce mai sofisticate si mai eficace. La  fiecare congres international sau national apar noutati tehnice , medicamentoase si/sau de aparatura care au drept scop realizarea dezideratelor dermatologiei corective si a medicinei estetice. Ca in fiecare an si in anul 2020, in cadrul celui de al XII-lea Congres a Anti Aging dedicat Dermatologiei Corective si Esteticii medicale,vor fi prezenti lideri de opinie dintre cei mai reputati pe  plan international si national care vor aduce in discutie cele mai noi tehnici si realizari in domeniu.

Firmele producatoare si /sau de comercializare a dispozitivelor medicale dedicate Dermatologiei Corective, Esteticii medicale dar si Medicinei Regenerative si Nutritionale vor realiza o prezenta  ampla, deosebita de bogata si cu expunerea celor mai noi  dispozitive care in ultimii ani si-au dovedit eficienta clinica in domeniile discutate.

Va invitam dragi colegi sa participati la acest congres cu inima si mintea deschise,  fiind convinsi ca aici veti  gasi un adevarat regal al tematicilor, tehnicilor si dispozitivelor cele mai eficace, dezvoltate pe baza unor  cercetari fundamentale care  se constituie in   argumente irefutabile si garantii, pentru Dumneavoastra si pentru pacientii Dumneavoastra,  cu privire la  necesitatea si oportunitatea folosiriilor in vederea atingerii telului propus: Corectie, Frumusete, Viata lunga si Sanatoasa.

Va asteptam cu drag  fiind convinsi ca participarea  la  al XII-lea Congres Anti Aging dedicat Dermatologiei Corective si Esteticii Medicale va va aduce satisfactie deplina si  va va oferi noi oportunitati de dezvoltareprofesionala.

Al dumneavoastra G-ral Mr( r) Prof. Dr. NEDELCU IOAN
Presedinte Congres  Medical Anti-Aging 2020


Inregstrarile la congres  se pot efectua pe platforma https://www.congresantiaging.ro/inregistrare/


Organizator: https://www.congresantiaging.ro/inregistrare/