Simpozionul de Ventilație Mecanică 2020

Afisari: 997

Perioada si locatie: 05 - 08 martie 2020, World Trade Center, București

Dragi colegi,
Vă invităm cu drag la cea de-a șasea ediție a Simpozionului de Ventilație Mecanică, ce se va desfășura la World Trade Center, în perioada 05 - 08 martie 2020.
Cu parteneri de încredere alături, reprezentați prin Societatea Română de Anestezie și Terapie Intensivă, Universitatea de Medicină și Farmacie Carol Davila și Clinica de ATI a Spitalului Universitar de Urgență Elias, ne dorim să continuăm tradiția unui eveniment științific de înalt calibru și să creăm un prilej de educație medicală extrem de valoros pentru participanți.
Perfecționarea profesională presupune un proces continuu de învățare și adaptarea la schimbări. Cum progresele în aparatura de ventilație mecanică sunt incontestabile, este responsabilitatea noastră să fim la curent cu acestea. Așadar, și la această ediție, componenta practică ocupă un rol esențial în program. Noțiunile teoretice predate în sesiunile de conferințe vor fi aplicate în cadrul workshopurilor pentru a oferi participanților șansa de a-și consolida abilitățile practice.
Avem convingerea că vom avea parte de încă un Simpozion reușit, cu ocazia căruia vom dobândi informații și aptitudini prețioase, de care vom beneficia atât noi, cât și pacienții noștri.
Cu cele mai bune gânduri,
Conf. Dr. Dan CORNECI
Preşedinte SVM 2020


Simpozionul de Ventilație Mecanică a fost creditat de către Colegiul Medicilor din România cu 23 de credite EMC.

Pentru inregistrare click AICI.

Management organizatoric

Ralcom Exhibitions Srl
http://www.ralcom.ro

Organizator: https://ralcom.eventsair.com/svm-2020/