Școala de Vară în Radiologie si Imagistica Medicală, 2022

Afisari: 188

Perioada: 13–16 iunie 2022, Hotel Iaki, Mamaia

Dragi colegi,

Vă așteptăm pe voi, viitorii tineri specialiști în radiologie și imagistică medicală, să participați în perioada 13–16 iunie la Școala de Vară în Radiologie si Imagistica Medicală, Mamaia, Constanța. Evenimentul este organizat de Societatea de Radiologie şi Imagistică Medicală din România și vă oferă o ocazie unică de a învăța, experimenta și de a împărtăși idei cu membrii aceleiași comunități științifice medicale.

Prin acest program aveți oportunitatea să vă dezvoltați abilități și să dobândiți competențe care vor contribui cu certitudine la dezvoltarea voastră profesională. Participarea la Școala de Vară în Radiologie vă oferă posibilitatea să deveniți medici buni, specialiști onești și profesioniști adevărați.

Au fost alocate 60 de locuri cu prezență fizică, rezervate rezidenților din anii 1-5. Rezidenții participanți la formatul fizic vor fi desemnați de către coordonatorii acestora de rezidențiat, în limita locurilor alocate fiecărui centru.

Pentru participarea on-line nu există o limită de locuri, așa că vă așteptăm în număr cât mai mare. Evenimentul este creditat de Colegiul Medicilor din România, în baza unui test ce va fi susținut de către participanți la finalul fiecărei zile de curs.

Evenimentul a fost creditat de către Colegiul medicilor din România cu 24 credite EMC.

Vă așteptăm acum să pășim împreună în viitor!
Prof. Univ. Dr. Ioana Gheonea, Președinte SRIM


Pentru inregistrare click AICI.

ORGANIZATOR

PROevents & Conference SRL
030695 Preot Vasile Lucaciu, Nr. 60, Sector 3, Bucuresti
Ioana Lăzărescu –0771 433 099,
ioana.lazarescu@pproevents.com

Organizator: https://svr2022.medical-congresses.ro/