SRATS Congress 2022

Afisari: 386

Perioada: 2-3 iunie 2022

Dragi prieteni SRATS,

De când pandemia ne-a lovit fără preaviz, am reușit să transferăm activitățile științifice ale SRATS în mediul online. După un Congres online și numeroase întâlniri de același fel,  în calitate de președinte al SRATS, este onoarea mea să vă invit să participați la SRATS Congress 2022, care va avea loc în perioada 2-3 iunie 2022, în Sibiu

SRATS Congress 2022 continuă tradiția congreselor anterioare, fiind al patrulea eveniment științific bienal din acest eveniment. Congresul vizează, ca de obicei, furnizarea de informații științifice de înaltă calitate comunității ortopedice din România. Întâlnirea la fața locului este foarte așteptată de toți participanții și ne bucurăm că avem șansa de a ne întâlni din nou față în față!

Numeroși speakeri internaționali alături de cunoscuți speakerii naționali, au pregătit un program interesant și interactiv menit să ofere informații științifice de actualitate privind nu numai traumatismele sportive ale articulației genunchiului, umărului și gleznei, ci și tratarea patologiei degenerative a genunchiului. Simpozionul de Fizioterapie, Simpozionul de Radiologie și Simpozionul de Scientific Writing vor completa programul științific al Congresului SRATS 2022.

Vă mulțumim tuturor pentru că sunteți aproape de SRATS și vă așteptăm cu drag să vă urăm bun venit la Congresul SRATS în perioada 2-3 iunie 2022!

Pentru inregistrare click AICI.

SOCIETATEA ROMÂNĂ DE ARTROSCOPIE ȘI TRAUMATOLOGIE SPORTIVĂ
E-mail: congres-srats@srats.ro
Click here for Terms and Conditions
Click HERE for the GDPR Compliance Notice
Tel: +4 0751 894 602


Organizator: https://live.it-consult.ro/srats-congress-2022