SMARTDIAB – Managementul diabetului zaharat centrat pe pacient, Bucuresti, 2020

Afisari: 626

Perioada: 23 Octombrie 2020, București

Eveniment ONLINE

Vă invităm să participați la programul SMARTDIAB, organizat sub egida Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București și a Academiei de Științe Medicale

Acesta va fi coordonat științific de doamna Prof. Univ. Dr. Gabriela Radulian și va include o conferință prezentată în mediul virtual, a cărei tematică este legată de abordarea multidisciplinară a complicațiilor pacientului cu diabet zaharat.

Evenimentul vă oferă informații noi și utile pentru practica zilnică, atât a medicilor specialiști, cât și a medicilor de familie implicați în îngrijirea persoanelor cu diabet zaharat. Conferința oferă participanților oportunitatea de a prezenta și împărtăși experiențe și de a explora noi direcții și abordări referitoare la pacientul cu diabet zaharat. Diagnosticul cât mai precoce al diabetului zaharat, intervenția prin optimizarea stilului de viață și tratament specific, controlul metabolic și reducerea factorilor de risc cardiovasculari, realizează o abordare multifactorială care vizează reducerea riscului de apariție a complicatiilor cronice micro și macrovasculare.
Specialitățile creditate: diabet, nutriție și boli metabolice, endocrinologie, gastroenterologie, neurologie, cardiologie, nefrologie, chirurgie, ortopedie, medicină de familie, medicina interna, dermatologie.

Evenimentul va fi creditat cu puncte EMC pe specialitățile implicate.

Programul va cuprinde prezentări ale unor lideri de opinie de top la nivel național în domeniul abordat și va reuni medici primari, specialiști și rezidenți în audiență.

Pentru inregistrere click AICI.

Mai multe detalii gasiti pe:

https://medwayevents.ro/descriere-smartdiab-2020-bucuresti/

Program evenimentMedWayEvents

M: +4 0744 366 199/+4 0722 774 514

E-mail: office@medwayevents.ro

Web:www.medwayevents.ro

Organizator: https://medwayevents.ro/descriere-smartdiab-2020-bucuresti/