ȘCOALA OFTALMOLOGICĂ DE VARĂ 2022

Afisari: 274

Perioada: 7-11 iunie 2022

Dragi Oftalmoprieteni,
Ce am învățat în ultimii ani? Reușim numai împreună!

Suntem onorați să vă anunțăm că în perioada 7-11 iunie 2022 vom organiza ediția a IV-a a Școlii Oftalmologice de Vară din România (SOV 2022), manifestare științifică organizată sub patronajul Societății Române de Oftalmologie.

Vor fi alături de noi oftalmologi de marcă din țară și străinătate pentru a ne împărtăși cu generozitate din experiența lor. Dorim să avem un dialog în care “noul” să fie principalul reper.

Principalii parteneri academici și științifici sunt: Academia de Științe Medicale din România, Academia Română, Societatea Română de Cataractă și Chirurgie Refractivă, Societatea Română Retina, Societatea Română de Chirurgie Oculoplastică, Societatea Română de Strabologie și Oftalmopediatrie, Societatea Română de Glaucom, Societatea Română de Neurooftalmologie, European Academy of Orthokeratology and Myopia Control, Colegiul Medicilor din România și Clinica II Oftalmologie – Spitalul Clinic de Urgență „Prof. Dr. Nicolae Oblu” Iași.

Evenimentul va fi creditat cu 30 credite EMC de către Colegiul Medicilor din România.

Școala Oftalmologică de Vară din România se adresează tuturor oftalmologilor, specialiștilor și rezidenților deopotrivă, chiar și celor dintre noi care nu suntem angajați în mod obișnuit în acest domeniu dar doresc să se informeze în ceea ce privește noile abordări științifice din oftalmologie.

Pentru ediția a IV-a a Școlii Oftalmologice de Vară din România, vă propunem ca tematică generală “Provocări și Controverse în Oftalmologie”, cu următoarele teme:

  • INTELIGENȚA ARTIFICIALĂ (IA)
  • PATOLOGIA CORNEEI
  • GLAUCOMUL
  • RETINA
  • CATARACTA
  • NEURO-OFTALMOLOGIE
  • OFTALMOLOGIE PEDIATRICĂ
  • CHIRURGIA PLASTICĂ ȘI RECONSTRUCȚIA (ADULȚI ȘI COPII)
  • TUMORI OCULARE
  • TEME PROPUSE DE LECTORI

Și în acest an, manifestarea se va desfasura într-un format hibrid, mixt: on-line, utilizând platformele Zoom și Youtube (pentru participanți și o parte din Lectorii Invitați) și on-site (pentru participanți precum și pentru Lectorii Invitați care pot și doresc să participe fizic la eveniment în sala de conferinţă Cuza din cadrul Hotelului Unirea 4* din Iași).

Evident că participarea on-site va respecta reglementările în vigoare, dar şi norme suplimentare de siguranță pentru că sănătatea are prioritate absolută, pentru că sănătatea dumneavoastră, a noastră și a celor de lângă noi este cea mai importantă!

Ne dorim ca acest eveniment să reprezinte un moment bun și un prilej optim pentru schimbul de cunoștințe, care să genereze noi idei, concepte, strategii și abilități practice în domeniul Oftalmologiei și Optometriei.

Scopul general al acestei manifestări științifice este acela de a îmbunătăți competența și performanța publicului țintă prin furnizarea de conținut educațional de ultimă oră din domeniul oftalmologiei, care prezintă cele mai noi progrese în terapiile actuale și cercetarea clinică.

Suntem interesați ca această manifestare științifică să înregistreze o evoluție continuă, astfel încât să dezvoltăm proiecte în domeniul oftalmologiei, care să determine creșterea gradului de pregătire profesională și stimularea cercetării clinice/fundamentale.

Sperăm că angajamentul nostru de lungă durată în ceea ce privește inovația pentru salvarea vederii dar și a vieții se va traduce într-o îngrijire îmbunătățită a pacienților.

Vă invităm să participați cu lucrări proprii și noutăți, atât pentru a face cunoscute ultimele noutăți și achiziții în domeniul oftalmologiei și al optometriei, cât și pentru a deschide ochii tinerilor rezidenți asupra domeniilor fascinante ale oftalmologiei și neuro-oftalmologiei.

Vă rugăm să ne fiți alături în organizarea acestei eveniment, diseminând această informație către toate persoanele interesate.

Nu uitați să marcați în calendarul activităților dumneavoastră zilele de 07-11 iunie 2022, ca fiind ocupate cu sesiunile științifice ale Școlii Oftalmologice de Vară din România.

Reușim numai împreună!
Conf. Univ. Dr. Mircea FILIP, Președinte de Onoare SOV 2022
Prof. Univ. Dr. Dănuț COSTIN, Președinte SOV 2022
Prof. Dr. Călin Petru TĂTARU, Președinte Executiv SOV 2022


Pentru inscriere click AICI.

EVENT MANAGEMENT

Dimas Events
0730 808 778
office@dimas.com.ro

Organizator: https://scoalaoftalmologica.ro/