Primul Congres Internațional al Colegiului Medicilor Stomatologi din București, cu tema “Viziuni şi tendinţe în practica stomatologică" 2021

Afisari: 726

Perioada: 21-23 octombrie 2021

Colegiul Medicilor Stomatologi din București are deosebita plăcere să anunţe organizarea în premieră a Congresului Internațional cu tema Viziuni şi tendinţe în practica stomatologică”, Congres ce urmează aibă loc în perioada 21-23 octombrie 2021, într-un format hibrid.

Reuniunea ne va ajuta să construim o imagine de ansamblu a stomatologiei, prin includerea medicilor şi a specialiştilor practicieni în dezbaterile ştiinţifice. Ediţia va aduce la un loc invitați de renume, cu care vom face schimb de cunoștințe şi de standarde terapeutice. Această manifestare este creditată cu 24 puncte EMC, de către Colegiul Medicilor Stomatologi din România.

Pe această cale, lansez invitația tuturor colegilor de a participa la primul Congres al Medicilor Stomatologi din București, eveniment menit să contribuie, prin dialog profesional, la îmbunătățirea portofoliului nostru de cunoștințe.

Mai multe detalii despre taxele de participare, lectori, dar şi multe alte informaţii utile, regăsiţi pe platforma dedicată evenimentului: https://congrescmsb.ro/

Cu deosebită consideraţie,

Prof. Dr. Silviu Pițuru

Președinte, Colegiul Medicilor Stomatologi din București

Pentru inscriere click AICI.


EVENT MANAGEMENT


Tel: +40 31 101 32 21
E-mail: office@mediamed.ro
www.mediamed.ro
www.live.mediamed.ro
www.digital.mediamed.ro
Adresă: Strada Petofi Sandor, Sector 1, București


Organizator: https://congrescmsb.ro/