Prima ediție a Conferinței Multidisciplinare „Traumatismele craniofaciale ṣi cervicale – abordare diagnosticǎ ṣi terapeuticǎ”, Bucuresti

Afisari: 1443

Perioada: 06 – 07 OCTOMBRIE 2017

Program: Vineri 06 octombrie : 12:00 – 18:00

Sambata :   08:30 – 15:00

Locația: Amfiteatrul Clinic al Spitalului de Urgenta Bucuresti (Splaiul Independenței 169, București)

Contact:  https://goo.gl/nm5wVd

Evenimentul este  organizat sub egida ASOCIATIEI ROMANE PENTRU STUDIUL DURERII si coordonat de catre Doamna Dr Daniela Vrînceanu, Medic Coordonator al Compartimentului ORL, Spitalul Universitar de Urgenṭǎ Bucureṣti.

Având în vedere aria largǎ de competenṭǎ ṣi expertizǎ pe care Spitalul Universitar de urgenṭǎ o deṭine,  intenṭionǎm ca aceastǎ manifestare ṣtiinṭificǎ sa facǎ parte dintr-un ṣir de conferinṭe, care sǎ abordeze aspecte diverse ale patologiei de urgenṭǎ.

Pentru prima Conferinṭǎ am ales ca locaṭie chiar Amfiteatrul Clinic al spitalului pentru a ancora mai bine ideea de patologie de urgenṭǎ în clinicǎ.

Lectorii invitaṭi reprezintǎ personalitǎṭi marcante din specialitǎṭile medico-chirurgicale: ORL, chirurgie oro-maxilo-facialǎ, neurochirurgie, chirurgie plasticǎ, oftalmologie, psihiatrie, medicinǎ legalǎ. Manifestarea beneficiazǎ de susṭinerea echipei manageriale a Spitalului Universitar de Urgenṭǎ Bucureṣti, inclusiv prin participarea cu prezentǎri legate de managementul politraumei.

Evenimentul este creditat cu puncte EMC

Pentru detalii și înscrieri, accesați următorul link: https://goo.gl/nm5wVd

Organizator: http://https://goo.gl/nm5wVd