Prima Ediție a Școlii de vară de Somnologie, Oradea

Afisari: 1528

Dragi colegi,

Am deosebita plăcere de a vă invita la prima Ediție a Școlii de vară de Somnologie, care va avea loc la Oradea, 6-7 iulie 2018.

Vor fi abordate aspecte practice sub forma de workshopuri despre investigațiile de somn, validarea traseelor în polisomnografie și poligrafie cardiorespiratorie, cum realizam montajul senzorilor în polisomnografie și poligrafie cardiorespiratorie, protocoale de titrare a presiunilor CPAP/BiPAP, alegerea interfeței potrivite la pacientul cu Sidrom de apnee în somn, complianța și monitorizarea terapiei CPAP, cazuri clinice.

Va fi un prilej pentru întâlniri științifice de înalt nivel a medicilor și asistenților medicali care se ocupă de acest domeniu nou în România, somnologia, pentru schimburi de idei, dar și pentru schimbări de paradigmă, pentru consolidarea prieteniilor vechi
și pentru începutul altora noi.

Școala de vară de somnologie se adresează atât medicilor pneumologi, neurologi, ORL-iști care se ocupă de Tulburările de somn la adult, cât și pediatrilor care se ocupă de problemele de somn la copii. Manifestarea va fi creditată atât de CMR cât și de OAMMR.

Vă așteptăm cu drag

Dr. Lavinia Davidescu

Co-Președinte Workshop

Prof. Dr. Florin Mihălțan

Co-Președinte Workshop

Președinte Secțiunea de Somnologie și Ventilație a SRP

Organizator: http://www.facebook.com/events/1264822436954409/?active_tab=about