Practic MF- Rotund- Cum completăm cercul informației- de la autorități la medicul de familie și invers

Afisari: 922

Perioada: 24- 25 iunie 2022

31,4% dintre adulții din România suferă de obezitate!

Peste 18,6% dintre copii au probleme cu greutatea. Federația Mondială a Obezității estimează că în lipsa prevenției aproximativ 500.000 de copii cu vârste între 5 și 19 ani vor suferi de obezitate în România.

Pe 24- 25 iunie vă dăm întâlnire la ediția Practic MF- Rotund- Cum completăm cercul informației- de la autorități la medicul de familie și invers pentru a vedea practic cum și dacă putem preveni atingerea numărului de 500.000 de copii obezi.

Există soluții și există sisteme care funcționează...practic cercul informației este complet...comunicarea autorităților cu medicii și cu pacienții este eficientă. E adevărat că vorbim de Japonia unde doar 3,3% din populație este supraponderală sau obeză, dar dacă ei pot și noi putem!

Vin și vă întreb: câți pacienți care apelează la dumneavoastră sunt supraponderali sau obezi? Câți au diabet zaharat declanșat ca urmare a greutății excesive? Câți au probleme cardiace?

După ce faceți calculul sigur veți considera participarea la webinarul Practic MF ”un MUST”/ o necesitate.

Nu puteți lipsi de la ultima ediție a webinarului Practic MF din această primă jumătate de an!

Ați pierde discuții axate pe soluții reale ce le puteți aplica în cabinete pentru pacienții cu:

  1. obezitate grad 2 și morbidă- caz clinic cu rezutate așteptate și obținute;
  2. greutate mare cu simptome prelungite post infecție Sars- Cov2;
  3. necesitatea unui suport psihologic.

  Și să nu uităm că ne-ați spus că vă doriți două lucruri în această serie de webinarii:

  1. ghiduri
  2. video practice.

Considerați-le ca și rezolvate. Ambele solicitări vor face obiectul discuțiilor pe parcursul celor două zile, dar vom reveni cu mai multe detalii în următoarele două mail-uri pe care vi le voi trimite (unul peste două săptămâni, iar cel de al doilea peste alte trei săptămâni).

Veniți să luați parte activă la discuții interactive la finalul cărora veți avea soluții generale, dar și punctuale. Tot ce trebuie să faceți este să vă înscrieți, iar pe 24 și 25 iunie să aveți conexiune la internet, indiferent unde vă veți afla...

Ne vedem online pe ZOOM, unde temperaturile ridicate nu ne vor da bătăi de cap sau ploaia nu ne va îngreuna drumul spre webinar...unde mâncarea bună e doar la...un frigider distanță...

Înscrieți-vă și beneficiați de timp de calitate alături de colegi ce vin și împărtășesc soluții eficiente, verificate, cu rezultate și informații sintetizate, actualizate despre prevenție, diagnosticare, tratament și monitorizare în cabinetele de medicină de familie.

Iar la final veți mai pune la colecția de diplome EMC încă una...nu contează că v-ați făcut cele 40 de credite deja...niciodată nu se știe la ce concurs de specialitate veți dori să vă înscrieți și acolo orice punct contează!

Deci e stabilit! Abia aștept să vă văd pe 24-25 iunie, online la PracticMF!Organizator: https://houston.ro/practicmf/