Plastic Surgery & Corrective Dermatology Conference, Timisoara

Afisari: 1523

Speranta de a obtine ,,frumusetea perfecta”  si  ,,tineretea  fara batranete” au fost un laitmotiv  al visurilor omenirii dintotdeauna (vezi mitul eroului sumerian Ghilgames, de origine partial divina/partial umana, care a cautat cu disperare nemurirea dar fara succes).

Acest mit este poate unul dintre cele mai fascinante prin eforturile  si sacrificiile pe care le poate face un om in dorinta  de a-si atinge nemurirea.

Basmele romanesti  sunt un exemplu formidabil al acelorasi dorinte de frumusete fara cusur si tinerete fara batranete,  obtinute prin  mijloace dintre cele mai sofisticate sau mai obisnuite-vezi apa vie si apa moarta a legendelor populare romanesti.

Generatiile actuale, de pretutindeni, manifesta aceleasi dorinte si sperante, dar de data aceasta printr-o abordare mai realista bazata pe cuceririle cele mai recente ale  studiilor stiintifice in stiinta generala si in special a celor din stiintele medicale.

Cunoasterea perfectionata a functiilor organismului au permis dezvoltarea tehnicilor antiaging si de medicina regenerativa care reprezinta de asemenea o mare speranta pentru omenire.

Aprofundarea cunoasterii fiziologiei si patologiei cutanate au furnizat ,prin aplicatiile clinice, noi sperante pentru omenire in domeniul acesta.

Chirurgia plastica, dermatologia reparatorie, estetica medicala , dermatocosmetologia sunt doar cateva dintre specialitatile care sunt chemate sa utilizeze cu maxima eficienta aceste cuceriri pentru a face inca un pas spre indeplinirea dezideratului milenar al omenirii.

Evenimentul de la Timisoara ,,Cosmetic  Dermatology and Aesthetic  Surgery  Conference” se va constitui intr-un moment de exceptie care sa puna in discutie cele mai noi tehnici de chirurgie plastica, de medicina estetica, de dermatologie corectiva si de dermatocosmetologie,  astfel incat participantii sa fie pe deplin multumiti in asteptarile lor, sa-si imbunatateasca abilitatile si performantele profesionale in beneficiul atat a pacientilor cat si a stiintelor medicale.

Va asteptam , dragi colegi, cu inima si mintea  deschisa pentru a discuta si analiza impreuna cele mai recente si spectaculoase cuceriri ale stiintelor medicale in domeniul respectiv, adica al frumusetii desavarsite si al tineretii fara batranete! Suntem convinsi ca veti pleca pe deplin multumiti de rezultatele acestei manifestari , de informatiile obtinute si de tinuta stiintifica si profesionala de exceptie a manifestarii.

Va asteptam cu drag!

Al dumneavoastra,
Prof. Dr. Ioan Nedelcu
Presedinte Cosmetic Dermatology and Aesthetic Surgery Conference
Vicepresedinte Asociatia Medicala de Dermatologie Corectiva, Chirurgie Dermatologica si Dermato-Cosmetologie
Organizator: https://correctivedermatology.ro/ro/