Pacienții cu Boli Inflamatorii Intestinale și COVID-19

Afisari: 562

Asociaţia Persoanelor cu Boli Inflamatorii Intestinale din România (ASPIIR), în parteneriat cu Societatea Româna de Gastroenterologie și Hepatologie (SRGH) și Clubul Român pentru Boala Crohn şi Colită Ulcerativă (RCCC) doresc să vă invite, joi, 17 decembrie 2020, începând cu ora 12.00, la evenimentul online organizat cu ocazia prezentării rezultatelor


STUDIULUI DERULAT ÎN RÂNDUL PACIENȚILOR

Pacienții cu Boli Inflamatorii Intestinale și COVID – 19, în perioada stării de alertă (mai-noiembrie 2020)

  • Cât de mult se tem pacienții să meargă la spital pentru rețetă și continuarea tratamentului?
  • Cum au reuțit să țină legătura cu medicul curant?
  • Se vor vaccina împotriva COVID-19?

Vom afla aceste lucruri și vom discuta despre riscurile din această perioadă și soluțiile pentru continuarea vizitelor la medic și a tratamentului pentru pacienții cu Boli Inflamatorii Intestinale.

Bolile Inflamatorii Intestinale (BII), din care fac parte boala Crohn şi colita ulcero-hemoragică (colita ulcerativă), sunt tulburări gastro-intestinale cronice care se manifestă prin dureri abdominale, diaree, incontinenţă, pierdere în greutate, oboseală. Deşi impactul acestor afecţiuni se răsfrânge asupra vieţii personale şi profesionale, diagnosticarea corectă şi tratamentul adecvat pot oferi pacienţilor cu BII șansa la o viaţă cât mai apropiată de cea normală. În România, aproximativ 15.000 de pacienţi sunt diagnosticaţi cu BII.


La eveniment vor participa reprezentanți ai pacienților, societății civile, medici, autorități și mass-media. Pentru participare, vă rugăm să vă înregistrați:

https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZckc-Gppz8tE9AGnDmF5l-woa6lsZTTTFgX


Vă așteptăm!
Isabella Grosu
Președinte ASPIIR

Societatea Romana de Gastroenterologie și Hepatologie,
presedinte, Prof.Dr. Cristian Gheorghe

Clubul Român pentru Boala Crohn și Colită Ulcerativă
presedinte, Prof.Dr. Daniela DobruOrganizator: https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZckc-Gppz8tE9AGnDmF5l-woa6lsZTTTFgX