NeurogastRO 2017 - Iasi

Afisari: 1458

Această întâlnire continuă o tradiție stabilită în 2005 în Brașov, când, cu sprijinul Fundației Alexander von Humboldt, am organizat pentru prima oară o reuniune internațională, multidisciplinară, pe tema tulburărilor gastro-intestinale funcționale și de motilitate, pentru țările din Europa Centrală și de Est. Acest lucru a ajutat la creșterea gradului de conștientizare asupra acestor condiții patologice în zona noastră și a stimulat o mulțime de lucrări științifice și educaționale, documente și întâlniri. Între timp, Societatea Română de Neurogastroenterologie a evoluat ca un membru deplin al Societății Europene de Neurogastroenterologie și Motilitate.

Pe parcursul anilor, întâlnirile noastre au continual anual cu sesiuni speciale în cadrul ședințelor Societății Române de Gastroenterologie și Hepatologie, oferind publicului nostru prelegeri susținute de către lideri de opinie din lume. Feedback-ul întâlnirilor noastre a fost întotdeauna pozitiv și ne-a dat încrederea de a continua, la fiecare doi ani, cu aceste întâlniri. În afară de asta, Societatea Română de Neurogastroenterologie organizează congrese bienale sub numele de NeurogastRO, toate cu participare internațională.

Cel de față are loc în Iasi, o citadelă a culturii, educației și științei românești. În plus, anul acesta, reuniunea noastră este dublată de o reuniune a Fundației Roma, pentru regiunea Centrală și est Europeană. Vor participa lideri de opinie și tineri din zona noastră geografică și reprezentanți ai Fundației Roma.

Înregistrare online

Organizator: http://www.neurogastro2017.medical-congresses.ro/ShowPage?Name=Acasa