Între radioterapie și ”cuțit”- realitatea din ”terenul” cancerului bronhopulmonar

Afisari: 211

Perioada: 03- 04 septembrie 2021

19% din decesele prin cancer, la nivel mondial,  sunt din rândul pacienților cu cancer bronhopulmonar.

7 din 8 pacienți sunt asimptomatici. Diagnosticarea se face prea târziu!

Tratamentul curativ poate fi folosit doar la 10% dintre pacienți. 90% dintre pacienții diagnosticați au nevoie de dumneavoastă, medicii chirurgi, oncologi, radioterapeuți, psihiatri, psihologi, farmaciști, asistenți.

Haideți la Conferința de cancer bronhopulmonar, ediția VII, 03- 04 septembrie să discutăm și să găsim rezolvări optime pentru cazurile pacienților diagnosticați cu cancer bronhopulmonar.

Aveți cadrul perfect pentru discuții prolifice și aflare de soluții eficiente verificate, cu și pentru pacienți,  cu practicieni din Craiova, Iași, București, etc. despre:

  • Stadializarea preoperatorie în cancerul bronhopulmonar
  • Imunoterapie
  • Importanța și relevanța relației chirurg toracic- pacient

Haideți la o discuție productivă, la finalul căreia veți avea răspunsuri la întrebări care nu și-au găsit rezolvarea până acum.

La final veți avea:

  • colaboratori noi din rândul tuturor specialiștilor implicați în diagnosticarea și tratarea pacienților cu cancer bronhopulmonar
  • Răspunsuri la întrebări legate de tratamente, abordare, gestionare diferite cazuri clinice;
  • Pentru avizul de liberă practică diplmă cu credite EMC (medici, biologi, biochimiști, asistenți medicali)/ EFC (farmaciști).

Să începem toamna cu soluții reale pentru cazurile pacienților dumneavoastră!

Pentru inscrieri click AICI.Organizator: http://houston.ro/cbp/?fbclid=IwAR0sZSAbSBmUk0jum8ffUekrVe2jN6YfwU_UUnoQr-vV6Ew9yo9Cb5iytW0