GASTRO 2019 - Al 39-lea Congres National de Gastroenterologie, Hepatologie si Endoscopie Digestiva

Afisari: 3565

Bun venit,

A venit din nou rândul Timișoarei de a fi pentru câteva zile în 2019 capitala gastroenterologiei și hepatologiei românești. Ne face o deosebită plăcere să vă găzduim din nou în mijlocul nostru.

Vom încerca, ca de fiecare dată, să vă surprindem printr-un program știinţific bogat și variat, dar și prin ospitalitatea bănăţeană. Dorința noastră este în continuare să stimulăm cercetarea știinţifică, prin invitarea participanţilor să trimită lucrări originale pe teme fierbinţi în gastroenterologie și hepatologie.

Programul știinţific va cuprinde cursuri precongres de Gastroenterologie, Hepatologie, Endoscopie Digestivă și Ecografie urmate de 2 zile de mese rotunde în teme de actualitate în patologia digestivă.

Centrul Regional de Afaceri din Timișoara va fi în iunie 2019 un loc propice de întâlnire atât a medicilor, dar și a asistentelor și a firmelor de medicamente și aparatură medicală.

Vă așteptăm între 6 și 8 iunie 2019 în Orașul Florilor de pe Bega!

Locația și data: Centrul Regional de Afaceri (CRAFT), Bulevardul Eroilor de la Tisa, nr. 22, Timișoara,  6 – 8 Iunie 2019

Organizatori:

Societatea Română de Gastroenterologie și Hepatologie
Societatea Română de Endoscopie Digestivă
Universitatea de Medicină și Farmacie ”Victor Babeș”, Timișoara
Asociația SONOTIM

Congresul va fi creditat de către Colegiul Medicilor din România cu puncte de Educație Medicală Continuă.

Fiecare participant va primi o diplomă de participare care va putea fi ridicată de la Secretariatul congresului în data de 8 Iunie 2019.

Biroul de Înregistrare și Informații al Congresului va fi amplasat la Centrul de afaceri Timișoara (CRAFT), România.
Programul de lucru este:

Joi 6 Iunie 2019 09:00 – 18:00
Vineri 7 Iunie 2019
07:30 – 19:00
Sâmbătă 8 Iunie 2019
08:00 – 14:00

Pentru informații suplimentare legate de eveniment vă rugăm să contactați operatorul evenimentului la adresa gastro2019@medevents.ro sau să completați formularul corespunzator secțiunii contact de pe site.

Fiecare delegat se va prezenta la Secretariat pentru a primi mapa evenimentului. Aceasta conține materialele Congresului precum și pe cele ale partenerilor.

Participanții sunt rugați să poarte ecusonul pe toată durata manifestării.

Conexiunea la internet este posibilă prin acces wireless în incinta locației.
Parola de acces va fi trecută în cartea de program sau va putea fi obținută de la Secretariatul Congresului.

Accesul în spațiul de desfășurare al Congresului se va face în baza ecusonului primit odată cu înregistrarea dumneavoastră la Infostand. Participanții își vor putea alege locurile în baza principiului ,,primul venit, primul servit”. Vă recomandăm să vă deplasați din timp în spațiul de desfășurare al sesiunilor.

Informații pentru lectori: Sunt acceptate spre prezentare doar materialele digitale care respectă condițiile tehnice impuse odată cu înregistrarea abstractului dumneavoastră. Materialele se vor depune cu cel puțin 3 ore înaintea orei programate pentru prezentarea dumneavoastră.
Neîncadrarea în acest interval orar sau în criteriile tehnice enunțate poate crea un impediment pentru buna desfășurare a prezentării materialului dumneavoastră.

Fotografierea și filmarea în timpul congresului sunt permise doar cu acordul scris al Coordonatorului Media al evenimentului ce poate fi contactat la Secretariatul Congresului.

Pauzele de cafea și prânzurile vor fi servite conform programului, în spațiile special desemnate în cartea de program a Congresului.

Rețeaua electrică în România funcționează la 230 volți și frecvență de 50 Hz. Întrerupătoarele prezintă două orificii rotunde. În cazul în care se utilizează instrumente electrice incompatibile va fi nevoie de un adaptor.

O serie de medicamente pot fi cumpărate fără rețetă de la orice farmacie. Pentru alte preparate veți avea nevoie de o rețetă eliberată de un medic. În caz de urgențe medicale sau de altă natură vă rugăm apelați numărul unic de urgență 112.

Atât organizatorii congresului, cât și operatorul acestuia (MedEvents) nu își asumă răspunderea pentru rănirea persoanelor sau distrugerea de proprietate pe parcursul evenimentului. Tuturor participanților li se recomandă să preîntâmpine/evite orice rănire/distrugere a persoanelor sau a bunurilor.

Bunurile găsite se pot preda la Secretariatul congresului. Pentru a raporta pierderea unui bun vă rugăm să vă adresați Secretariatului.

Vă rugăm să închideți telefoanele mobile pe tot parcursul sesiunilor.

Fumatul este permis doar în locurile special amenajate.


Pentru inregistrare click AICI

Professional Congress Organiser

Persoană de contact:
Mirabela Șandor
Tel. 0724 019 002
Email: gastro2019@medevents.ro


Organizator: https://gastro2019.ro/