Cursul National de Ghiduri si Protocoale in Anestezie, Terapie Intensiva si Medicina de Urgenta 2019

Afisari: 1351

Stimați colegi, dragi prieteni,

Vă rog să ne permiteți să vă mulțumim încă odată pentru că anul trecut ne-ați fost alături la Chișinău într-un număr record de mare.

Anul acesta revenim la Timișoara în perioada 26 - 28 Septembrie 2019 pentru tradiționalul Curs Internaţional de Ghiduri şi Protocoale în Anestezie, Terapie Intensivă şi Medicină de Urgenţă – ediția a XVII-a.

Avem alături în continuare Asociaţia pentru Anestezie Terapie Intensivă “Aurel Mogoşeanu” Timişoara în strânsă colaborare cu Societatea Română de Anestezie şi Terapie Intensivă, Universitatea de Medicină şi Farmacie „Victor Babeş" Timişoara şi Societatea de Medicină de Urgenţă şi Catastrofă din România.

Vă întâmpinăm cu aceeași ospitalitate și căldură, într-o ambianță elegantă și modernă și dorim să vă oferim o manifestare științifică memorabilă. Avem convingerea că lectorii de excepție din lume pe care i-am invitat și de această dată împreună cu participarea tuturor specialiștilor români vor satisface și chiar vor depăși așteptările dumneavoastră.

Dorim din tot sufletul ca și in acest an să organizăm un eveniment de succes și vom fi onorați de participarea dumneavoastră la această manifestare.

Așteptăm cu nerăbdare să vă revedem la Timișoara într-o locație nouă, inedită, modernă, cu dotări de ultimă generație ce se vor plia pe necesitățile și dorintele unui eveniment de anvergură. Iulius Congress Hall este cadrul potrivit pentru idei și vise la înălțime!

Cu deosebit respect,

Preşedinte Curs, Prof. Dr. Dorel SĂNDESC
Director Curs, Conf. Dr. Ovidiu BEDREAG


Loc de desfășurare: Iulius Congress Hall, Timișoara

Perioada: 26 septembrie 2019 - 28 septembrie 2019

Organizator Logistic:

PALOMA TOURS SRL
030695 Preot Vasile Lucaciu, Nr. 60, Sector 3, Bucureşti, România
Tel/Fax: +4021 3146647

Persoane de contact
Loredana SALANŢĂ - 0752 168 811
loredana.salanta@palomatours.com
Alin CIUTA – 0755 123 448
alin.ciuta@palomatours.com

Organizator: https://www.atitimisoara.ro/index.php