Cursul Naţional de Ghiduri şi Protocoale în Anestezie, Terapie Intensivă şi Medicină de Urgenţă

Afisari: 1401

Cursul National de Ghiduri si Protocoale in Anestezie Terapie Intensiva si Medicina de Urgenta va fi organizat in acest an impreuna cu The 5th World Congress of Total Intravenous Anaesthesia & Target Controlled Infusion (TIVA-TCI) in perioada 28-30 septembrie 2017, in Timisoara.

Ca in fiecare an evenimentul va fi organziat de Asociatia pentru Anestezie si Terapie Intensiva “Aurel Mogoseanu” Timisoara in colaborare cu World Society of Intra Venous Anesthesia, Societatea Romana de Anestezie Terapie Intensiva (SRATI), Universitatea de Medicina si Farmacie „Victor Babeş" Timişoara si Societatea Romana de Medicina de Urgenta si Catastrofa.

Ca in fiecare an, locatia va fi Centrul Regional de Afaceri Timisoara – locatia consacrata in anii anteriori.

Participantii din Romania si Republica Moldova, in baza taxei de participare vor avea acces la programul stiintific al ambelor manifestari (4 Sali de conferinte cu program paralel) si la workshopurile adiacente (unele workshopuri necesita plata unei taxe suplimentare).

Toti medicii inscrisi la Cursul National de Ghiduri si Protocoale in Anestezie, Terapie Intensiva si Medicina de Urgenta editia 2017 vor primi gratuit tratatul FIZIOLOGIE MEDICALA, sub redactia Walter Boron, editia a 3-a, editura Elsevier, 2016, Editia in limba romana. Acest tratat fundamental pentru practica medicala clinica a fost tradus de colective universitare prestigioase de la Universitatile de Medicina si Farmacie din Romania, prezentarea grafica fiind una exceptionala - 1400 pagini full color, in format A4.

Asigurandu-va de aceeasi ospitalitate cu care v-am obisnuit si in anii anteriori,

Va asteptam cu drag la Timisoara!

Prof. Univ. Dr. Dorel SĂNDESC

Conf. Univ. Dr. Ovidiu BEDREAG

Organizator: http://www.wsiva-ati2017.medical-congresses.ro/Participant/Register