Curs de Pregătire Inițială în Protecție Radiologică, Nivel 2 „PROTECȚIA RADIOLOGICĂ ÎN PRACTICA DE RADIOTERAPIE ȘI RADIOCHIRURGIE STEREOTACTICĂ”

Afisari: 332

Perioada: 12-15.01.2022
Curs On-line avizat C.N.C.A.N.


Dragi colegi,
Societatea Română de Fizică Medicală, Medical Physics Consulting SRL, Spitalul Clinic de Urgență „Prof. Dr. Nicolae Oblu” Iași în colaborare cu Human Brain Academy și Dimas Events, organizează în perioada 12-15 ianuarie 2022, în format online, la Iași, Cursul de Pregătire Inițială în Protecție Radiologică, Nivel 2 „PROTECȚIA RADIOLOGICĂ ÎN PRACTICA DE RADIOTERAPIE ȘI RADIOCHIRURGIE STEREOTACTICĂ”.

Cursul este avizat de Comisia Națională pentru Controlul Activitatilor Nucleare (C.N.C.A.N.) și se desfășoară în conformitate cu Normele C.N.C.A.N.

Manifestarea se va desfășura într-un format on-line. Vă invităm să ne fiți alături în organizarea acestui curs, diseminând această informație către toate persoanele interesate.

Nu uitați să marcați în calendarul activităților dumneavoastră zilele de 12-15 ianuarie 2022, ca fiind ocupate cu sesiunile Cursului de Pregătire Inițială în Protecție Radiologică, Nivel 2 „PROTECȚIA RADIOLOGICĂ ÎN PRACTICA DE RADIOTERAPIE ȘI RADIOCHIRURGIE STEREOTACTICĂ”.

REUȘIM NUMAI ÎMPREUNĂ!

Formular de înregistrare online la sesiunile cursului de radioprotectie se gaseste AICI.

Invitația și Programul Final al cursului de radioprotecție avizat CNCAN, pot fi descărcate accesând link- ul următor: http://s.go.ro/2o3me8mc

Pentru relații și informații suplimentare, ne puteți contacta


Dimas Events

E-mail: office@dimas.com.ro

Tel: +40 730 808 778
Organizator: https://www.facebook.com/Dimas.Events/