Congresul Național pentru Studenți și Tineri Medici Editia a XX-a

Afisari: 2697

Țelul CNSTM este de a promova valorile medicale și de a contribui la continuitatea educației medicale de înaltă calitate. Programul ştiinţific al acestei editii este bazat pe multidisciplinaritatea conferintelor, de mare actualitate şi impact pentru domeniul medical. Acesta acoperă subiecte importante şi inovative, precum chirurgia plastică si reconstructivă, cardiologie, oftalmologie, virusologie, psihiatrie, chirurgia oncologica, nefrologie, ortopedie, neurochirugie si multe altele. UMF “Carol Davila” București are un rol major în cadrul evenimentului, atât prin cadrele universitare care vor participa la prezentări și workshop-uri, cât și prin suportul material și logistic acordat”, a declarat Teodor Cristian Blidaru, Secretar General al  Societății Studenților în Medicină din București (SSMB).

Despre Congres

•  Ediția a XX-a se va desfășura pe parcursul a patru zile în care Universitatea de Medicină și Farmacie "Carol Davila" va găzdui numeroase prezentări de lucrări științifice, conferințe și workshop-uri.

Congresul Național pentru Studenți și Tineri Medici a luat naștere în anul 1997, sub coordonarea Federației Asociațiilor Studenților în Medicină din România (FASMR), fiind prima conferință din țară menită să reunească atât studenți, cât și medici rezidenți.

Pentru înscrierea la Congres accesați site-ul: http://ssmb.ro/CNSTM.


 
 

Organizator: http://ssmb.ro/CNSTM