Congresul Național de Otorinolaringologie și Chirurgie Cervico-Facială cu Participare Internațională, 2022

Afisari: 524

Perioda: 18 - 21 mai 2022, Grand Hotel Napoca, Cluj-Napoca

Stimați colegi, dragi prieteni,

Ne face nespusă plăcere să vă invităm la o nouă ediție a Congresului Național de Otorinolaringologie și Chirurgie Cervico-Facială cu Participare Internațională, ce se va desfășura în perioada 18 – 21 Mai 2022 la Grand Hotel Napoca din Cluj-Napoca!

După două ediții de succes organizate exclusiv în mediul virtual, ne bucurăm să anunțăm primul eveniment fizic ORL, față în față și suntem convinși că vom întreprinde împreună o nouă experiență remarcabilă.

Cu fiecare an în care ne-am întâlnit, fie față în față, fie online, am demonstrat că SORLCCF nu este numai o comunitate științifică reprezentativă la nivel național și internațional, în care educația, progresul și inovația sunt valorile de temelie; SORLCCF  este o mare familie, unificată de solidaritate, reziliență și empatie. Așadar, în spiritul de fraternitate al Societății noastre, vă așteptăm să susțineți în continuare vocea comunității ORL din România și să vă implicați activ în evenimentele SORLCCF 2022.

Contextul pandemic riscant și imprevizibil pe care îl cunoaștem cu toții mult prea bine, ne determină să facem precizarea că rămânem, totuși, pregătiți pentru orice situație neprevăzută, inclusiv organizarea în format exclusiv virtual a evenimentului. Însă, cu optimism și încredere, vă asigur că vom avea parte de o reuniune de excepție, indiferent de modul de conectare!

Vă invităm să profitați de fiecare moment al acestui eveniment științific și de frumusețile orașului.

Cu respect și recunoștință,
Prof. Dr. Silviu ALBU, Președinte Congres
Prof. Dr. Șerban BERTEȘTEANU, Președinte SORLCCF


Pentru inscriere click AiCI.

Contact


office@pproevents.com
+40 752 168 819


Organizator: https://www.medical-congresses.ro/evenimente-proevents/congresul-national-de-orl/