Congresul Naţional de Oncologie Medicală şi Radioterapie

Afisari: 2510

care se va desfășura în perioada 03 - 05 noiembrie 2016 la Hotelul Crowne Plaza din Bucuresti. 

Consecvent cu obiectivele primelor manifestări din 2012 si 2014, organizatorii acestui congres, Societatea Română de Radioterapie și Societatea Română de Radioterapie și Oncologie Medicală (SRROM), vă oferă posibilitatea unui dialog direct pentru a evidenția progresul înregistrat de România în domeniul oncologic și pentru a facilita comunicarea cu alte societăți și asociații profesionale din acest domeniu, atât din România cât și din străinătate.

Tema aleasă „Multidisciplinaritatea si inovatia in cancere abdomino – pelvine”, este centrată pe importanţa tratamentelor inovatoare în oncologie şi se adresează tuturor specialiştilor implicaţi în depistarea, diagnosticul şi tratamentul bolilor oncologice. Menirea acestui congres este de a ne poziționa din punctul de vedere al pregătirii teoretice, al posibilităților practice de cercetare, al posibilităților reale de aplicare și finanțare a tratamentelor personalizate în conjuncție cu tratamentele standard.

Participarea fiecăruia dintre Dumneavoastră, precum şi prezenţa la congres a unor personalităţi de prim rang în domeniile oncologie medicală, radioterapie si chirurgie, din țară și din străinătate, vor contribui la elaborarea strategiilor viitoare în acest domeniu.

Comitetul de Organizare îşi va aduce toată contribuţia spre a asigura un program ştiinţific şi social atractiv.         
Sperăm ca, împreună cu toți colegii noștri care vor fi implicați în acest congres, să reușim să realizăm un eveniment de înaltă ținută științifică. Credem că este bine să fim împreună când discutăm oncologia modernă, când vrem să surmontăm distanța între ce știm și ce putem oferi pacienților noștri. Credem că este bine să fim împreună, ca regulă generală. Doar așa vom fi respectați ca medici și valorizați de societate.

Vă invităm să participaţi activ în 03 – 05 noiembrie 2016 la Bucuresti la Congresul Federației Societăților Române de Cancer!

Cu deosebită considerație,

Prof. Dr. Rodica ANGHEL, Președinte SRR