Congresul National de Nefrologie, Editia a X-a, Bucuresti

Afisari: 1449

Organizator: Societatea Romana de Nefrologie

Data: 19-21 octombrie 2017

Locatie: Hotel Crowne Plaza, Bucuresti

Website: www.congresnefrologie.ro

Date fiind prevalenta in continua crestere a bolilor cronice si preocuparile permanente din intreaga lume in ceea ce priveste depistarea precoce, monitorizarea si tratamentul lor, Societatea Nationala de Nefrologie si-a propus sa incurajeze si sa prezinte cele mai noi progrese inregistrate in domeniul nefrologiei, dializei si transplaturilor renale.

Cea mai importanta manifestare stiintifica medicala organizata de SRN este Congresul National de Nefrologie, al carui program cuprinde o gama larga de subiecte, cu o inalta valoare stiintifica, prezentate de lectori de renume international. Pe parcursul a 3 zile, intr-un cadru atent organizat si beneficiind de sprijinul unei echipe performante de management al evenimentelor, invitatii din strainatate si profesorii doctori de elita din Romania prezinta noutatile din domeniul nefrologiei.

Dragi colegi,

In numele Comitetului Director al Societatii Romane de Nefrologie, am placerea de a va invita sa participati la al X-lea Congres National de Nefrologie, editie aniversara organizata la un an dupa marcarea unui sfert de veac de la infiintarea societatii noastre, care va avea loc in perioada 19-21 octombrie 2017, in Bucuresti, la hotelul Crowne Plaza.

 

Ne asteptam la o manifestare stiintifica de inalta tinuta prin participarea unor lectori de renume din tara si strainatate, care vor aduce in discutie ultimile progrese din domenii variate ale practicii nefrologice, dupa cum reiese din enumerarea temelor majore de interes selectionate de Comitetul stiintific. Speram la o cat mai larga participare si a colegilor din alte specialitati medicale care trateaza afectiuni potential legate de bolile rinichiului, pentru a sublinia importanta abordarii interdisciplinare in medicina moderna.

 

Suntem convinsi ca oportunitatea interactiunii directe cu specialisti consacrati nu poate decat sa sporeasca interesul stiintific al intalnirii noastre si sa ofere, mai ales colegilor tineri, perspectiva unei utile experiente profesionale. De asemenea, pentru tinerii nefrologi in decurs de formare, va fi organizat un curs pre-congres de o jumatate de zi adresat unor aspecte practice ale diagnosticului histopatologic al bolilor de rinichi.

 

Va invitam sa contribuiti la programul stiintific prin trimiterea de lucrari originale care vor putea fi selectionate pentru comunicare orala sau poster. Manifestarea va fi creditata de catre Colegiul Medicilor din Romania cu ore de educatie medicala continua.

 

Va asteptam cu drag!

Prof. Dr. Gabriel Mircescu

Presedintele Societatii Romane de Nefrologie

Presedinte al editiei a X-a a Congresului National de Nefrologie

Organizator: http://www.mediamed.ro/portfolio/congresul-national-de-nefrologie/