Congresul Naţional de Dermatologie, 2021

Afisari: 972

Perioada: 11 - 17 octombrie 2021, online

Stimaţi colegi,

Societatea Romană de Dermatologie are plăcerea de a vă invita la Congresul Naţional de Dermatologie cu participare internaţională care va avea loc în mediul virtual in perioada 11 - 17 octombrie 2021.

Având ca experiență edițiile precedente ale Congresului, ne așteptăm la o manifestare de înaltă ținută, prin participarea unui număr mare de specialiști ai dermatovenerologiei naționale și internaționale.

Urmarea a numărului mare de participanți la Congresele din anii precedenți, suntem încredințați că veți răspunde invitației noastre și că veți fi parte, alături de colegii dvs., la un Congres în care se vor discuta cele mai recente abordări teoretice și aplicative, a perspectivelor și impactului asupra specialității dermatovenerologie prezente și viitoare.

!IMPORTANT Completarea CUIM pe formularul de inregistrare este obligatorie in vederea acordarii punctajului EMC de către CMR!

Vă aşteptăm,
Dr. Călin Giurcăneanu, Preşedinte SRD
Dr. Alin Nicolescu, Secretar General
Dr. Magda Constantin, Trezorier SRD


Pentru înscrieri click AICI.

Organizator: https://www.srd.ro/index.php/component/content/article/2-uncategorised/450-congresul-national-de-dermatologie-11-17-octombrie-2021