Congresul Național, cu participare internațională, de Medicină Fizică, de Recuperare și Balneologie 2019

Afisari: 1587

Dragi colaboratori, stimați colegi,
Anul 2019 demarează cu o multitudine de idei, planuri activități pe care dorim sa le comunicam către toți cei interesați într-o manieră cât mai eficientă. Începem prin a promova cursul Postuniversitar: Balneologie - profilaxie și tratament în stațiunile balneare; Detalii: http://bioclima.ro
Școala Balneară reprezintă suportul organizațional pentru derularea mai multor programe de formare prodesionala: Formator, Asistent personal, Mediator sanitar, Tehnician maseur, Agent turism-ghid, Animator centre de vacanță, Cameristă, Ospătar (chelner), Infirmieră.  
Detalii: http://bioclima.ro/Scoala.php

În contextul în care România a preluat, începând cu 1 ianuarie 2019, pentru șase luni, responsabilitatea Președinției Consiliul Uniunii Europene, la nivelul Centrului Comun de Cercetare (JRC) – Directorat General al Comisiei Europene, cu sediul în Ispra,  vor fi organizate activități de promovare a valorilor tradiționale și cultural-istorice ale României. Beneficiari ai acestor activități sunt în principal angajați ai Comisiei Europene și comunitatea locală (zona Ispra, Varese, Italia). In data de 11 Aprilie 2019 va fi organizată la Ispra, Italia, Conferința: Balneology – Potential and Benefits for Human Health in a European Context. Centrul Comun de Cercetare reprezintă serviciul științific intern al Comisiei Europene, care susține prin activitățile sale de cercetare, fundamentul stiințific al politicilor europene. Mai multe informații despre activitățile Centrului se pot obține de la dresa https://ec.europa.eu/jrc/en.
 

Congresul Național, cu participare internațională, de Medicină Fizică, de Recuperare și Balneologie 2019

 Societatea Română de Medicină Fizică, de Recuperare și Balneoclimatologie (SRMFRB) și Asociația Română de Balneologie (ARB), în parteneriat consorțial cu Societatea Romana de NeuroReabilitare (RoSNeRa) si Societatea Romana de Patologie, Terapie și Recuperare Vertebro Medulare (RoSCoS), organizează în perioada 4 - 6 Septembrie 2019 la Galați, Congresul Național, cu participare internațională, de Medicină Fizică, de Recuperare și Balneologie, în parteneriat cu Universitatea “Dunărea de Jos” din Galați, prin Facultatea de Medicină și Farmacie. Post-Congres vom fi bucuroși să organizăm un atractiv program social.
Statutul de membru al Asociaţiei Române de Balneologie pentru anul 2019 este acordat celor care vor completa formularul de înscriere online și vor achita taxa de membru al asociației. Detalii: http://bioclima.ro/Membri.php
Plata taxei de membru al Asociației Române de Balneologie include Abonamentul la revista asociației Balneo Research Journal, introdusă în Nomenclatorul Publicațiilor medicale ale Colegiului Medicilor din România.


Organizator: http://bioclima.ro/