Conferința de medicina familiei cu participare internațională - "Echilibrul delicat între știință, artă și comunicare"

Afisari: 816

Perioada: 24 - 27 martie 2021, online

Conferinta creditata cu puncte EMC

Dr. Sandra Alexiu

Pentru inscrieri click AICI.

Dragi colegi,

Mai e puțin și intră în viața noastră luna lui Martie, luna ce ne aduce soarele mai aproape și ne umple sufletul de bucurie la primirea Mărțișorului. O astfel de căldură și bucurie sperăm să vă aducă și cea de a XVII-a ediție a Conferinței de Medicina Familiei cu participare internațională.

Pentru noi, organizatorii, conferința lunii martie este Mărțișorul nostru oferit cu drag în fiecare an colegilor noștri medici de familie și asistenților medicali din cabinetele MF.

Dată fiind situația în care ne aflăm de aproape un an, trebuie să admitem cu tristețe că nu ne vom putea întoarce încă în sălile de conferință, atât de dragi nouă, dar promitem să vă aducem căldura și forfota din săli pe micile ecrane. Anul acesta, conferința se va desfășura în perioada 24-27 martie 2021 sub titlul „Echilibrul delicat între știință, artă și comunicare”.

Vom avea parte de un eveniment unic, de mare anvergură, care adună personalități din lumea medicală ce vor conduce dezbateri sau vor prezenta teme de interes. Ne vom întâlni virtual atât cu medici de familie, care fie sunt membri ai catedrelor, fie sunt instructori-formatori, cât și cu numeroși colegi din alte specialități, ce ne-au devenit prieteni și parteneri distinși de-a lungul timpului.
Fiecare dintre lectorii noștri ne onorează cu prezența și prin prestigiul lor aduc o contribuție importantă lumii medicale.

În cadrul conferinței nu veți găsi secțiuni clar delimitate de patologie, ci mai degrabă probleme interdisciplinare, fiindcă pacientul cu multiple patologii este centrul activității noastre, dar tot în centru stau și omul sănătos și vârstnicul care are nevoie de îngrijiri speciale și copilul sănătos a cărui creștere o urmărim constant și gravida care nu este bolnavă, dar constituie o categorie aparte. Precum bine știți, Medicina Familiei este o specialitate deosebită. Ea circumscrie o mulțime de teme și subteme medicale, dar și numeroase noțiuni nemedicale și care la o primă vedere nu ar fi necesare în studiu. Cu toate acestea, în practica noastră ne lovim de ele zilnic și am considerat că este firesc și corect să fie aduse laolată.

Așadar, vă dăm întâlnire pe 24 martie la Conferința de Medicina Familiei, ce se va desfășura exclusiv ONLINE, pe site-ul dedicat https://www.conferintemf.ro, în două săli virtuale, timp de 4 zile pline de sesiuni interactive.
Și cum asta nu este de ajuns, duminică 28 martie am pregătit pentru toți două cursuri online gratuite care vor fi creditate suplimentar!

Și cum în online aproape totul este posibil, fiți alături de noi pentru a afla ce surprize v-am mai pregătit!

Fiți bineveniți!

Dr. Sandra Alexiu & Echipa AMFB

Organizator: Asociatia Medicilor de Familie Bucuresti

Contact pentru contracte: AMFB,

Dr. Sandra Alexiu 0723.277.053, sandra.alexiu@amf-b.ro

NOTA: contractele se negociaza si incheie cu AMFB

Secretariat tehnic: Logos Consult - Venita Doana: 0727.800.168,  veni@logosconsult.eu

Website: https://amf-b.ro/ si https://www.conferintemf.ro/

Organizator: https://www.conferintemf.ro/