Conferința anuală comună a Traumatologilor și Ortopezilor

Afisari: 514

Perioda: 18 - 20 iunie 2020


Stimați colegi,

În numele meu personal, în numele comitetului de organizare cât și a Asociațiilor Traumatologilor și Ortopezilor din județele Moldovei ( A.T.O.M.) și a Traumatologilor și Ortopezilor din Republica Moldova (A.T.O.R.M.), am onoarea și deosebita placere să vă invit la Conferința anuală comună, care va avea loc la Chișinău, în perioada 19 – 20 iunie 2020.

Această Conferință va fi deosebită atât din punct de vedere al organizării, dar mai ales din punct de vedere științific și practic. Acest eveniment științific este dedicat prioritar tratamentului chirurgical al diformităților și traumatismelor aparatului osteoarticular. Programul va îmbina prezentari orale “state of the art”, dezbateri  pro – și contra,  dar și “difficult case discution”.  Avem plăcerea de a avea drept oaspeți renumiți lectori din Germania, Austria, Turcia, Franța și România.

Cu ajutorul renumiților experți, creatori ai standardelor internaționale în tratamentul patologiei piciorului, va fi organizat Cursul “Chirurgia gleznei și piciorului”, care va avea loc în data de 18 iunie în incinta Spitalului privat Repromed+. În cadrul acestui curs o sa vă puteți extinde atât cunoștințele teoretice, cât și deprinderile practice în domeniul chirurgiei piciorului, prin workshop-urile pe oase sintetice.

Ca noutate importantă a acestui curs va fi și Workshop-ul dedicat tehnicilor corecte de imobilizare gipsată (și ortezică), prezentat de experti cu renume în acest domeniu.

Această conferință este o ocazie unică să ne întilnim, să ne împărtășim experiențele, realizările și să învățăm unii de la alții pentru a dezvolta împreună nobila noastră specialitate Ortopedie și Traumatologie.

Vă așteptăm cu mare drag și sperăm la o participare cât mai activă din partea tuturor colegilor.

Cu drag și cu mare respect,
Președinte Conferință
Prof. Dr. Florin Ramadani

Organizator: https://eventsdesign.ro/atom/