Conferința Stresul, Anxietatea, Depresia cu tema: Copilul cu traume - Adultul cu depresie, 2021

Afisari: 552

Perioada: 29- 30 octombrie 2021, online

Traumele copilăriei - factori predictori ai riscului de îmbolnăvire psihică

74 din 100 de copii trăiesc între 1 și 4 experiențe traumatizante- abuz fizic/ sexual/ emoțional, lipsa unui părinte, neglijență emoțională, etc. Traumă nu înseamnă doar abuzul evident.

„Riscul depresiei severe și recurente crește odată cu traumele timpurii, care afectează structura creierului! ” - The Lancet Psychiatry

Adolescenții cu multiple traume sunt predispuși să dezvolte comportament de risc și să adopte stiluri de viață nesănătoase ca mecanisme de coping pentru depășirea stresului.

Haideți la Conferința Stresul, Anxietatea, Depresia ediția XII, 29- 30 octombrie, să vedem practic ce putem face pentru pacienții cu tulburări din sfera sănătății mintale dezvoltate:

  • Ca urmare a unor traume din copilărie;
  • Din cauze genetice
  • Ca urmare a unei vieți dezechilibrate.

Vă așteaptă discuții constructive, cazuri clinice relevante, soluții practice.

Pe parcursul webinar-ului sunt încurajate întrebările și interacțiunea între dumneavostră, specialiștii implicați în diagnosticarea și tratarea pacienților cu afecțiuni psihiatrice.

Împreună găsim cele mai bune soluții pentru depistarea precoce a afecțiunilor mintale și pentru gestionarea suportului pentru pacienții cu afecțiuni psihiatrice! Lucrul în echipă crește eficiența, iar la finalul evenimentului veți avea aliați de încredere pentru misiunea ”tratarea cu succes  a pacienților depresivi, anxioși, dependenți!”.

Pentru inscrieri click AICI.Organizator: https://houston.ro/sad/