Conferința Prevenționiștilor - Cine are grijă de sănătatea ta?

Afisari: 356

Perioada: 03 și 04 decembrie 2021

Să fii cadru medical înseamnă de multe ori să îți lăsați propria persoană...pe locul doi. Vi s-a întâmplat vreodată să identificați că aveți o afecțiune care ar fi putut fi prevenită, dar din lipsă de timp și energie nu ați gestionat-o chiar cum ați fi recomandat pacienților aceeași situație? Dar cineva apropiat dumneavoastră?

Haideți la cea de a doua ediție a Conferinței Prevenționiștilor, 03- 04 decembrie, să vedem în echipă ”Ce avem de recuperat pentru a da TIMP omului și mediului”, pentru că da, e timpul PREVENȚIEI!

La finalul celor două zile ale conferinței veți avea soluții eficiente prin care vă puteți proteja dumneavoastră, cadrele medicale, astfel încât să rămâneți sănătoși și să vă puteți desfășura activitatea în condiții optime, iar la terminarea programului să mai aveți energie și pentru cei dragi.

Împreună punctăm informațiile practice pe care le puteți aplica astfel încât să puteți PREVENI acutizarea bolilor cornice în această perioadă.

Pe 03 și 04 decembrie veți participa la discuții deschise, cu oameni orientați pe soluții pentru:

- medicație care necesită precauții la administrare pt cadrele medicale;

- interacțiuni medicamentoase și raportarea reacțiilor adverse pentru ccreșterea siguranței;

- pandemiile tăcute, în absența prevenției (nosocomiale, opioide, boli cronice frecvente- diabet)

- implementarea timpurie a îngrijirilor paliative ;

- sănătatea publică și informatizarea;

- organizarea, disciplina și igiena mintală;

- sustenabilitatea mediului.

Dacă doriți să aducem în prim plan un subiect trebuie doar să ne scrieți pe adresa andrei.lipet@houston.ro, iar sâmbătă 04 decembrie la sesiunea de dezbatere vom aborda subiectul dorit.


Organizator: https://houston.ro/preventie/