Conferinta Nationala de Oncologie Ginecologica: „Abordare Multidisciplinara a Patologiei Oncologice Ginecologice intre Prezent si Viitor”

Afisari: 1098

În cadrul acestui eveniment dorim sa reunim medici de diferite specialitati, implicati in diagnosticul si tratamentul cancerelor sferei ginecologice (oncologi, radioterapeuti, ginecologi, chirurgi, anatomo-patologi, radiologi, psihoterapeuti, medici de familie precum si toti profesionistii implicati in managementul complex al acestei patologii).

September 12 - 14, 2019 in Amfiteatrul Complexului Muzeal de Științele Naturii “Răsvan Angheluţă”

„Abordare Multidisciplinara a Patologiei Oncologice Ginecologice intre Prezent si Viitor”

Eveniment organizat in parteneriat cu Universitatea „Dunarea de Jos”, Facultatea de Medicina si Farmacie Galati, Universitatea de Medicina si Farmacie „Carol Davila” Bucuresti, Societatea Romana de Radioterapie, Colegiul Medicilor Galati si Spitalul Clinic de Urgenta “Sf. Apostol Andrei” Galati. Temele abordate sunt preventia, diagnosticul precoce, tratamentul, perspectivele terapeutice precum si urmarirea post-terapeutica a pacientelor cu cancere in sfera ginecologica.

EVENIMETUL VA FI CREDITAT DE CATRE COLEGIUL MEDICILOR DIN ROMANIA CU PUNCTE EMC.

Prin prezenta dumneavoastra la acest eveniment vom contribui atat la evaluarea strategiilor actuale cat si la perspectivele terapeutice care se deschid in acest domeniu.


Organizator: https://cnog2019.ro/