Conferinta Nationala de Imagistica Sanului, 2022

Afisari: 143

Perioada: 18-19 Noiembrie 2022, Centrul Cultural Ion Besoiu Sibiu

Stimați colegi și dragi prieteni,

Va anuntam ca in acest an Conferinta Nationala de Imagistica Sanului se va desfasura la Sibiu, ca de obicei, in perioada 18-19 Noiembrie 2022, in format hibrid.

Temele pe care le propunem sunt de interes actual in imagistica sanului, sub forma de mese rotunde interdisciplinare: leziunile B3, rolul echipei multidisciplinare in decizia terapeutica, perspective asupra screeningului cu cerinte si standarde pe intelesul tuturor si tehnici noi in Romania si perspective europene. Nu vor lipsi sesiunea junior, dedicata prezentarilor redactate de rezidenti si la care castigatorul va fi premiat cu o sponsorizare la un congres international, si sesiunea varia, unde sunt invitati toti colegii care doresc sa aduca in discutie cazuri sau experiente personale care pot fi de interes general. Ne propunem in acest an sa organizam si o sesiune dedicata rolului tehnicianului si fizicianului in imagistica sanului, unde sunt invitati colegii nostri tehnicieni, ajutoare de nadejde in activitatea cotidiana, sa isi prezinte perspectivele si problemele.

La sfarsitul programului stiintific de vineri ne vom intalni in cadrul adunarii generale anuale pentru a va comunica date administrative si financiare, dar si pentru a asculta eventuale sugestii ale voastre pentru ameliorarea activitatii societatii.

Asteptam cu interes rezumatele voastre pe link-ul manifestarii, cu precizarea ca prim autorii lucrarilor acceptate sunt scutiti de plata taxei de participare si au asigurata cazarea.

Pentru inscriere va rugam sa accessati link-ul https://sisr2022.medical-congresses.ro/

Conferinta va fi in format hibrid, dar incurajam in mod special participarea on-site..

Detaliile vor fi afisate pe link-ul manifestarii pe masura ce programul va fi definitivat,

Va asteptam cu nerabdare sa ne reintalnim speram in numar cat mai mare la Sibiu.

Consiliul Director

Organizator: https://sisr2022.medical-congresses.ro/