Conferinta Nationala de Farmacie, 2021

Afisari: 471

Perioada: 25 - 27 noiembrie 2021, Online

Organizată sub egida Colegiului Farmaciştilor din România, a Asociaţiei Medicale Române, în parteneriat cu Societatea de Științe Farmaceutice, ARPIM, CNAS, ADRFR, Conferința Națională de Farmacie, unicul eveniment interdisciplinar cu dublă creditare pentru farmacişti și medici, are loc în perioada 25-27 noiembrie 2021.

Personalităţi al căror prestigiu în domeniul farmaceutic este incontestabil, decani ai facultăţilor de farmacie din țară, cadre didactice şi cercetători cu o activitate ştiinţifică recunoscută la nivel naţional şi internaţional vor veni în fața voastră cu noutăţi în medicaţia diferitelor patologii, progrese înregistrate în cercetare, aspecte legislative ale managementului și marketingului farmaceutic și ale tehnologiei informaționale, precum și reglementări actuale în prescrierea medicamentelor, dar şi discuţii despre direcţiile ce vor fi îmbrățișate de către această comunitate în viitorul imediat.

Preşedintele acestei ediţii a Conferinței Naţionale de Farmacie, eveniment de o mare importanţă pentru comunitatea farmaceutică, este domnul prof. dr. Dumitru Lupuleasa, preşedintele Societăţii de Ştiinţe Farmaceutice din România.

Conferinţa a fost creditată cu 30 credite EFC și creditare EMC.

Toate informaţiile despre eveniment, precum şi formularul de înscriere online pot fi găsite la https://cnf2021.farma.ro/inscriere/

Pentru inscriere click AICI.

Organizator: https://cnf2021.farma.ro/