Conferinta Nationala a AREPMF 2022, editia a VII-a

Afisari: 329

Dragi colegi,

Vă invităm cu mult drag la a-VII-a Conferință Națională a Asociației Române pentru Educație Pediatrică în Medicina de Familie (AREPMF) – care va avea loc în mediul online, în perioada 24-27 martie 2022.

Ultimii doi ani din viețile noastre au fost precum o falie incredibilă în timp. Orice scenariu de film a fost cu mult depășit de istoria pe care încă o trăim cu toții.

La momentul în care scriu aceste rânduri, ieșirea din Pandemie este încă un deziderat așteptat. Purtăm mască, păstrăm distanța, ne vaccinăm, ne testăm, conceptele de izolare / carantinare arată număr de cazuri în creștere.

Chiar dacă pare doar un vis mult dorit, sper ca la momentul în care vom derula a-VII-a Conferință Națională a Asociației Române pentru Educație Pediatrică în Medicina de Familie (AREPMF)- 24-27 martie ac., în mediul online, acești doi ani dificili, încărcați, duri cu o lume întreagă, să înceapă să rămână doar un capitol al istoriei vieților noastre.

Avem Credință, avem Speranță și purtăm în sufletele noastre Dragoste - care poate schimba universul întreg într-un loc mai sănătos, condus de grijă mai multă față de cel de lângă noi, aplecare mai multă spre nevoile celor dragi, schimbarea comunității în care trăim într-un loc mult mai bun, mai sigur, mai frumos. Forța gândului nostru, Dorința de a găsi starea de normalitate, Munca pentru care ne-am pregătit o viață și o dăruim semenilor noștri, sunt cele care vor porni, în mod cert, motoarele acestui timp spre vindecare.

Ne vom întâlni la începutul acestei primăveri pentru a împlini nevoia minții de a învăța, nevoia sufletului de a proiecta viitorul, și a inimii de a ști că bucuriile cele mai mari se traduc prin momentele petrecute alături de cei dragi!

Cu drag și respect în numele Echipei AREPMF,

Dr. Valeria Herdea

Președinte AREPMF

Pentru inregistrare click AICI.


Organizator: https://www.arepmf.ro/conferinta-nationala-a-arepmf