Conferința Națională Ziua Medicului de Familie – Medicina de familie: abordare holistică, centrată pe pacient

Afisari: 1271

Stimați colegi,

În numele Societății Naționale de Medicina Familiei (SNMF), am deosebita onoare de a vă prezenta Conferința Națională Ziua Medicului de Familie 2019. Și în acest an, vom continua tradiția celor două Conferințe Naționale anuale sub egida SNMF, organizând o primă Conferință Națională dedicată Zilei Internaționale a Medicului de Familie, în perioada 15-18 mai la Târgu-Mureș și o a doua Conferință Națională, în perioada 23-26 octombrie, la Pitești.

Conferința Națională Ziua Medicului de Familie 2019 se înscrie într-o serie de manifestări al căror principal scop este de a veni în întâmpinarea nevoii de cunoaștere a fiecăruia dintre noi, deoarece nevoile și așteptările colegilor noștri medici de familie cresc în ritm susținut. Cu toate condițiile vitrege din ultimii ani în care asistența medicală primară a fost neglijată, marginalizată și subfinanţată, noi, medicii de familie, progresăm profesional de la un an la altul, ceea ce ne motivează să rămânem acea parte a sistemului de sănătate care aduce o minimă stabilitate sănătății populației.

Personalităţi de marcă din domeniul medical vor fi alături de noi toţi pentru a ne împărtăşi cu generozitate din experienţa lor, în așa fel încât, întreaga conferință se va constitui într-un dialog viu, menit să clarifice variate teme de discuție specifice Medicinei de Familie. Ne dorim ca medicii de familie, care sunt interfața sistemului medical cu pacientul, să fie permanent ancorați la ultimele noutăți și să aibă la îndemână instrumente de informare și formare profesionale de cea mai înaltă calitate. Susținerea dumneavoastră prin participarea la o astfel de conferință contribuie la îndeplinirea acestui deziderat.

Prin tematica abordată, Conferinţa Națională Ziua Medicului de Familie 2019 este, fără îndoială, de mare generozitate şi actualitate. Societatea Națională de Medicina Familei și Asociația Medicilor de Familie Mureș organizează această Conferință Națională dorindu-și să reunească medicii de familie din țară dar și medici de alte specialități, să informeze despre noutățile medicale și să discute despre ele și despre utilizarea lor în practica de zi cu zi.

Colegii noștri din cadrul Comitetului Științific au pregătit o agendă diversă, scopul acestui demers fiind de a pune la dispoziția profesioniștilor din sănătate, în primul rând a celor care lucrează în asistența medicală primară, ultimele noutăți în variate domenii. De asemenea, Ziua Medicului de Familie 2019 va beneficia de o organizare ireproșabilă, cu o locație accesibilă pentru participanți și cu o bogată ofertă de locuri de cazare. Pentru toate cele menționate anterior, doresc să mulțumesc Comitetului Științific și Colectivului de Organizare pentru eforturile depuse.

Închei, dragi colegi, urând succes deplin Conferinţei Naționale Ziua Medicului de Familie 2019.

Vă așteptăm cu drag!

Cu stimă,
Dr. Dina Mergeani
Președinte SNMF
Președinte Conferinţa ZMF 2019

Conferință creditată cu 18 puncte de Educație Medicală Continuă de Colegiul Medicilor din România.

Data: 15-18 mai 2019
Locatie: Hotel Business, Targu Mures

Pentru inscriere click AICIEvent management: Media Med Publicis
office@mediamed.ro
www.mediamed.roOrganizator: http://cnmf.ro/