Conferinta Multidisciplinara " Echipa multidisciplinara: cheia succesului in diagnosticul, tratamentul, si educatia pacientului", Bucuresti

Afisari: 1978

COORDONATOR ȘTIINȚIFIC Prof. Univ. Dr. Luiza SPIRU, Președinte al Fundației Internaționale “Ana Aslan”

Seria Conferințelor Med Academy continuă și în 2018 cu subiecte de natură multidisciplinară ca răspuns la provocările cotidiene cu care se confruntă personalul medical în practica de zi cu zi. Echipa medicală multidisciplinară este cea care deține cheia succesului în diagnosticul, tratamentul și educația pacientului.

Conferințele regionale Med Academy pun accent în acest an pe interactivitate, dezbateri în plen și prezentări de cazuri clinice, reunind KOL din diverse arii de specialitate, workshop-uri și cursuri de comunicare.

PROGRAMUL Conferintei Med Academy include cazuri clinice si prezentari stiintifice de actualitate,  oferind astfel fiecarui medic participant oportunitatea de a-si completa cunostintele,  de a efectua schimb de experienta si de a interactiona cu colegii din alte specialitati medicale.

AUDIENȚA: Conferințele Med Academy se adresează medicilor de familie, medicilor specialiști,  farmaciștilor si asistentilor medicali.

Concluziile, rezumatele și prezentările susținute vor fi publicate pe site-ul www.healthmedia.ro

 

ÎNSCRIE-TE ACUM

Organizator: http://https://healthmedia.ro/bucuresti-ianuarie-2018/