Conferința Medicilor Rezidenți în Pneumologie 2019

Afisari: 707

La fel ca și în edițiie precedente, prin Conferința Medicilor Rezidenți Pneumologi, Societatea Română de Pneumologie își propune să încurajeze tinerii medici pneumologi să îşi expună liber ideile şi să discute concret problemele şi aspectele practice din specialitate.

Așadar, vă invităm să participați la manifestare cu cele mai interesante prezentări, sub forma de comunicări orale, despre lucrări de cercetare și cazuri clinice pe care le-ați realizat în timpul stagiului de pregătire în rezidenţiat.

Dragi colegi,
Avem deosebita plăcere de a vă invita să luați parte la ediția de anul acesta a Conferinței Medicilor Rezidenți Pneumologi ce va avea loc în perioada 13-14 decembrie 2019, la Hotel Golden Tulip Sibiu.

Pe această cale, vă informăm că cele mai interesante 40 de lucrări înscrise, ce vor prezenta cazuri clinice și studii, vor fi selecționate de comitetul științific al manifestării, iar autorii acestora vor avea oportunitatea de a participa gratuit la cea de-a IX-a ediție a Conferinței Medicilor Rezidenților Pneumologi.

Prezența la acest eveniment vă oferă tuturor prilejul de vă îmbunătăți nivelul de cunoaștere în domeniul dumneavoastră de activitate și de a interacționa cu experți recunoscuți pe plan național.

La fel ca și în edițiile precedente, prin Conferința Medicilor Rezidenți Pneumologi, Societatea Română de Pneumologie își propune să încurajeze tinerii medici pneumologi să îşi expună liber ideile şi să discute concret problemele şi aspectele practice din specialitate.
Așadar, vă invităm să participați la manifestare cu cele mai interesante prezentări, sub forma de comunicări orale, despre lucrări de cercetare și cazuri clinice pe care le-ați realizat în timpul stagiului de pregătire în rezidenţiat.

Succesul ediţiilor anterioare ale Conferinţei Medicilor Rezidenţi Pneumologi şi ecourile pozitive pe care le-am primit, ne-au impulsionat să continuăm acest eveniment dedicat tuturor tinerilor medici din domeniul pneumologiei.

Vă invităm şi vă așteptăm cu drag,

Co-președinte, Prof. Dr. Ruxandra Ulmeanu
Co-președinte, Prof. Dr. Florin Mihălțan
Directorul Școlii SRP, Conf Dr. Claudia Toma
Coordonator Grup de lucru Cercul de Pneumologie, Asist. Univ. Dr. Zaharia Dragoș Cosmin

Management eveniment:

Sănătatea Press Group


Organizator: https://congres-pneumologie.ro/