Conferinta Zilele Medicale Dr. Mircia Iorga - Medicul de familie - practician si manager 2021

Afisari: 491

Dragi colegi,

Asociaţia Medicilor de Familie București-Ilfov (AMFB) şi Patronatul Medicilor de Familie București-Ilfov (PMFB), mereu alături unii de ceilalți, așa cum v-au obișnuit, au deosebita plăcere să vă invite la Conferinţa „Zilele Medicale Dr. Mircia Iorga” - Medicul de Familie - Practician şi Manager, care se va desfăşura în perioada 9-11 decembrie 2021, ONLINE.

Aşteptăm cu drag să ne împărtăşim unii altora eforturile muncii de cabinet şi nu numai, cu speranţa revenirii la o viaţă normală, plină de sănătate pentru noi toţi şi pacienţii noştri, dar şi concluziile trase după al doilea an al acestei experienţe de nedorit, infecţia cu virusul SARS-CoV-2.

Ca în fiecare an, evenimentul îşi propune să aducă în prim-plan teme ştiinţifice interesante, adaptate momentului dar şi specialităţii noastre, alături de subiecte patronale de actualitate, prezentate într-un mod cât mai atractiv, care sperăm să vă stârnească interesul.

Vor fi prezentări specifice nouă, practicienilor din medicina de familie, la fel de interesante cum v-am obişnuit, cu sesiuni interactive, cazuri clinice şi invitaţi de calibru. Ne vom strădui să fim vocea tuturor celor care nu au curaj să spună lucrurilor pe nume, să își sprijine colegii, să îi plângă pe aceia dintre noi care nu mai sunt sau nu mai pot, să îi ajute să se integreze pe cei care abia acum sunt la grila de start a carierei lor.

Vom încerca să fim liantul celor care rămân în această profesie nobilă și vom continua să fim susţinătorii drepturilor pacienților noștri, de oricare vârstă, așa cum am fost întotdeauna.

Vă așteptăm așadar lângă noi, cu aceeași bucurie a revederii!
Dr. Sandra Alexiu - Președinte AMFB
Dr. Gheorghe Alexandrescu - Președinte PMFB


Vă invităm să vă înscrieți la conferinţă!
Manifestarea a fost creditată cu 18 puncte EMC de către Colegiul Medicilor din România și este în curs de creditare la OAMGMAMR filiala București.
Cea de a X-a ediție a conferinței se va desfășura ONLINE pe www.mfpm.ro


Înregistrarea participanților:
• Manifestarea se adresează exclusiv profesioniștilor din domeniul medical;
• Pentru participarea la eveniment este necesară înregistrarea dumneavoastră prin intermediul formularului de înscriere și prin plata taxei de participare;
• Lipsa completării formularului nu vă garantează înscrierea la conferință!
• Vă rugăm să completați corect datele care vă sunt solicitate prin formularul de înscriere, mai ales adresa de e-mail. Prin intermediul adresei de e-mail veți primi accesul la transmisia online a conferinței.

Taxe participare:
• Medici de familie membri AMF București-Ilfov* și/sau PMF București-Ilfov: 50 RON
• Nemembri în Asociația Medicilor de Familie București-Ilfov: 80 RON
• Asistenți medicali: 50 RON
• Studenții au acces gratuit la lucrările Conferinței! (fără a primi diplomă)!
 
Taxa de participare include TVA.
*cu cotizația plătită la zi (pentru a dobândi calitatea de membru AMF-București clic aici)
 
Înscrierea se face online selectând una din cele două variante disponibile plată:

După achitarea taxei de participare, vă rugăm să completați formularul către care se face redirecționarea (în cazul în care nu ați reușit finalizarea înscrierii, va rugam să trimiteți un e-mail către cristian.rosnovschi@mediamed.ro). Lipsa completării formularului nu vă garantează înscrierea la conferință!

Este foarte important să completați CUIM-ul dumneavoastră în câmpul dedicat. Colegiul Medicilor din România nu mai acceptă înscrierile fără acest CUIM. Lipsa CUIM-ului poate duce la invalidarea diplomei de participare.
 
Plata taxei de participare include:
• Programul Conferinței „Zilele Medicale  Dr.  Mircia  Iorga” – Medicul  de familie -practician și manager în format electronic;
• Acces la transmisia online a evenimentului;
• Acces la spațiul expozițional virtual;
• Certificatul de participare pe care sunt menționate orele de educație medicală continuă (EMC) cu care a fost creditat evenimentul, conform adresei emise de către Colegiul Medicilor din România (CMR).
 

Vă așteptăm la Conferinţa „Zilele Medicale Dr. Mircia Iorga” Medicul de Familie - Practician şi Manager!
www.mfpm.ro

 REVENIM CU INFORMATII!  

Asociatia Medicilor de Familie Bucuresti-Ilfov
office@amf-b.ro

AMF-B
Str. Ionel Perlea nr. 10, sector 1, Bucuresti
Telefon 021-314.95.71
www.amf-b.roOrganizator: www.amf-b.ro