Colentina GastroMarathon 2021

Afisari: 781

Perioada: 10 - 11 Decembrie 2021

"Winter is coming!"

De câte ori nu aţi auzit această expresie faimoasă ȋn ultimii 25 de ani? Pesimiştii spun că ea ascunde o ameninţare şi că invită la precauţie, dar noi, optimiştii, nu credem aşa ceva. Pentru noi, venirea iernii evocă dansul pinguinilor din "Happy feet", victoria iubirii asupra morţii din "Frozen", regăsirea familiei după ce ai fost uitat "Home alone" şi, mai ales, pregătirea ghetuţelor pentru cadourile ce vor să vie.

Dragi prieteni vechi şi noi, ȋncă de pe acum, noi optimiştii de la GastroColentina®, ne grăbim să vă lăsăm ȋn ghete invitaţia de a participa, cu voia Comandantului, la un maraton de gastroenterologie, alături de "The Magnificent Seven" ai endoscopiei. Nu vă lasaţi intimidaţi de nume mari ("No fear"!), arătaţi-ne propriile cazuri deosebite de endoscopie sau de boli inflamatorii intestinale şi câştigaţi admiraţia colegilor (şi un premiu doar pentru Dumneavoastră).

Ȋn 10-11 decembrie, fie că sunteţi dintre aceia care preferă să ȋnfrunte stihiile şi să participe live la conferinţele de la Novotel, ȋmpreună cu prietenii vaccinaţi, fie că nu aveţi curaj să lăsaţi pisica singură ȋn faţa laptopului, sunteţi aşteptaţi la GastroMarathon 2021.

Fie ca cei mai buni să câştige!

Bogdan Mateescu & "A few good men"

Pentru inscriere click AICI.

Management organizatoric


S.C. Ella Traveland SRL

Alex Petrescu
Str. Constantin Noica nr. 134, Parter, Ap 1 Sector 6, București, România
+0040 21 3156511; 0748100285
Email: a.petrescu@ella.ro

Organizator: https://www.medixhost.ro/ro/evenimente/200-gastromarathon-2021-editia-a-iii-a