Cel de al 37 lea Congresul Naţional de Gastroenterologie Hepatologie şi Endoscopie Digestivă

Afisari: 2590

Dragi colegi,

În numele Comitetului de Organizare ne revine o desebită plăcere de a vă invita la cel de al 37 lea Congresul Naţional de Gastroenterologie Hepatologie şi Endoscopie Digestivă organizat de Societatea Română de Gastroenetrologie, Hepatologie şi Endoscopie Digestivă, care se va desfăşura la Teatrul Naţional Bucureşti în perioada 22-24 Iunie 2017.

Prezenţa lectorilor de peste hotare precum şi a dumneavoastră ne onorează şi garantează succesul congresului.

Obiectivul congresului este de a aduce în mod real, cele mai noi cuceriri ale practicii medicale în spaţiul concretului.

Conturăm programul ştiinţific, mesele rotunde care să suscite interes, prezentări știinţifice ale tinerilor cercetători, cursuri internaţionale de hepatologie, gastroenterologie, endoscopie, nutritive şi curs interactiv de ecografie a aparatului digestiv.

În cadrul congresului se vor desfășura: cursuri, work-shop-uri, comunicări orale, postere. Acestea din urmă vor fi premiate substanţial în acest an de către SRGH, SRED precum şi premii speciale oferite pentru cele mai bune lucrări despre Anemia feriprivă în patologia digestivă.

Abstractele urmează a fi publicate în revista JGLD.

Vă reamintim că limba oficială a Congresului este limba Română dar ca pentru o participare cat mai activă a invitaţilor străini TOATE diapozitivele vor trebui alcătuite în limba Engleză.

Vă invităm pe toţi să vă înscrieţi la Congresul de la Bucureşti şi vă precizăm că taxele de participare vor fi consistent mai mici pentru membrii SRGH care au plătită cotizaţia pe 2017.

Congresul va fi creditat cu credite EMC!

Vă aşteptăm cu drag la un eveniment ştiinţific de calitate!

În numele Comitetului de Organizare,

Prof. Cristian Gheorghe

Prof.Mircea Diculescu

Prof. Liana Gheorghe

Locatie eveniment

Teatrul Național București

Bulevardul Nicolae Bălcescu 2, București 030167, România

Date de contact

ORGANIZATOR

Emma Travel

Telefon: 0724 056 526

info@congres-gastro.ro

Organizator: http://https://www.congres-gastro.ro/prima-pagina/informatii-utile/