Cea de-a patra ediție a Conferinţei Insights in Hematology 2019

Afisari: 1289

Asociaţia Insights in Hematology, alături de Institutul Oncologic “Prof. Dr. I. Chiricuță” Cluj-Napoca și Universitatea de Medicină și Farmacie Iuliu Hațieganu Cluj-Napoca, are plăcerea de a vă invita la cea de-a patra ediție a Conferinţei Insights in Hematology 2019, care se va desfăşura la Cluj-Napoca, în incinta Bibliotecii Central Universitare „Lucian Blaga” (Str. Clinicilor, nr. 2), în perioada 13-14 mai 2019.

Această manifestare educaţională coordonată de către Dr. Ciprian Tomuleasa și de către departamentele de hematologie ale Universității de Medicină și Farmacie Iuliu Hațieganu, respectiv Institutul Oncologic Prof. Dr. Ion Chiricuță Cluj-Napoca, este adresată studenților, doctoranzilor, medicilor rezidenți și specialiști și medici primari, (Bio) chimiști, biologi, specialiști în hematologie, oncologie medicală, genetică, medicină internă din România și țările vecine. Participanţii vor avea acces la informaţii inedite şi noi descoperiri din domeniu, prezentările fiind de înaltă calitate şi actualitate.

În fiecare an, la eveniment sunt invitați speakeri de renume internaţional, atât din România, cât şi din Japonia (Universitatea din Tokyo, Universitatea din Nagoya, Institutele Oncologice din Tokyo și Osaka), Europa (Universitatea din Zurich) şi Statele Unite ale Americii (Universitățile Harvard, Johns Hopkins, Philadelphia sau Los Angeles, precum și Institutele Oncologice din New York, Memphis sau M Anderson). Manifestarea va reuni anul acesta peste 20 de personalități care vor prezenta în sesiunile lor informațiile referitoare la management-ul pacientului diagnosticat cu afectiune hemato-oncologică. Temele principale sunt imunoterapia, transplantul de celule stem hematopoietice și respectiv terapia bazata pe CAR T cells. Taxele de înregistrare pornesc de la 50 de lei şi sunt de aproximativ 7-8 ori mai mici decât cele practicate în alte ţări din Europa, datorită sponsorilor care sprijină această manifestare, printre care se numără Janssen, Abbvie, Novartis, Amgen și mulți alții.  Programul complet şi detaliile privind înregistrarea pentru participanţi pot fi consultate pe site-ul conferinţei: http://hematologyconference.ro

Conferința a fost organizată pentru prima dată în 2016 și a reunit speakeri internaționali foarte renumiți în domeniul hematologiei și al transplantului de celule stem, în ceea ce se consideră a fi una dintre cele mai importante întâlniri de hematologie organizate în Europa de Est. În anul 2018 a fost  organizată cea de-a treia ediție a conferinței, unde au fost prezenți peste 20 de speakeri renumiţi la nivel internaţional şi peste 450 de participanţi în cele două zile de conferinţă.

Asociația In Sights in Hematology are ca scop principal oferirea de educație medicală medicilor în domenii precum hematologie și oncologie, facilitarea contactului între persoanele interesate de aceste domenii, precum și organizarea de întâlniri științifice la nivel intern și înternațional.


Organizator: http://hematologyconference.ro/