Cea de-a IV-a conferinta “Actualitati in Hipertensiune Arteriala” – Cluj Napoca

Afisari: 1536

Pe data de 13 octombrie 2017, la Cluj-Napoca, va avea loc Conferința „Actualități în Hipertensiunea Arterială”, ediție ce va avea ca temă principală Scenarii clinice dificile în Hipertensiunea Arterială”.

Acest eveniment științific se desfășoară o dată la doi ani, alternativ cu congresul Societății Române de Hipertensiune Arterială.

Anul acesta, Cluj-Napoca – un oraș cu o istorie îndelungată, un loc al confluențelor geografice și culturale și al uneia dintre cele mai prestigioase universități din țară, va deveni pentru o zi locul de întâlnire și dialog al practicienilor intersați de hipertensiunea arterială.

Conferința se adresează medicilor rezidenți și specialiști din multiple domenii, precum cel al medicinii de familie, medicinii interne, cardiologiei, nefrologiei, neurologiei, endocrinologiei sau diabetului și bolilor de nutriție. Dorim ca sesiunile să aibă un caracter interactiv, cu timp alocat pentru dezbateri și confruntări. Temele propuse vizează analizarea datelor epidemiologice din țara noastră referitoare la hipertensiunea arterială, cazuri clinice comentate de experți, subiecte centrate pe date actualizate din ghiduri – cum este cel al unor forme de hipertensiune arterială secundară, dezbateri pe diverse teme controversate.

Vă așteptăm la Cluj-Napoca, pe 13 octombrie 2017, pentru a ne îmbogăți cunoștințele, pentru a împărtăși experiența noastră clinică și pentru a găsi împreună soluții de combatere a unuia dintre cei mai importanți factori cauzatori de morbiditate și mortalitate cardiovasculară de la noi în țară.