CONGRESUL NAŢIONAL DE REUMATOLOGIE

Afisari: 1876

CONGRESUL NAŢIONAL DE REUMATOLOGIE

25 – 28 SEPTEMBRIE 2013

BIBLIOTECA NAŢIONALĂ A ROMÂNIEI, BUCUREŞTI

           Miercuri, 25 Septembrie 2013, la Biblioteca Naţionala a României, Bucureşti, se vor deschide lucrările celui de-al  XX lea Congres Naţional de Reumatologie.

           Eveniment de înaltă ţinută academică, Congresul înregistrează un număr record de participanţi in fiecare an.

           Congresul va fi precedat de un curs postuniversitar Sud Est European (SEE) dedicat lupusului eritematos sistemic, pe 25 Septembrie. Reumatologi de prestigiu din ţară şi străinătate vor prezenta noutăţi de inters general, dar şi cazuri clinice dificile pentru care se vor  solicita opiniile experţilor  în domeniu prezenţi la curs.

           În paralel cu lucrările Congresului se va organiza o amplă expoziţie în cadrul căreia companiile farmaceutice şi de aparatură medicală îşi vor prezenta produsele în spaţii special amenajate.

           În ceea ce priveste programul ştiinţific al Congresului, acesta va permite participanţilor să îşi îmbogăţească cunoştinţele cu noutăţi legate de noile progrese din domeniul reumatologiei, prin participarea la lucrările Congresului şi la sesiunea de postere, care oferă la rândul ei posibilitatea ca prin prezentarea orală a acestora, să se realizeze un schimb valoros de informaţii şi experienţă.

           Vor fi organizate workshopuri pentru tinerii reumatologi, cu teme privind diagnosticarea precoce a bolilor inflamatoare reumatice, iar cu ajutorul asistenţilor cu preocupări în reumatologie, dar şi a pacienţilor, se vor crea discuţii şi dezbateri cu rolul de a creşte calitatea actului medical în viitor.

           Congresul Naţional de Reumatologie      este un eveniment de marcă în lumea medicinei, cel mai mare de acest gen din Romania. El reprezintă un mijloc de dezvoltare şi afirmare a celor mai buni specialişti în reumatiologie, precum şi un cadru oficial de diseminare a informaţiilor cu privire la cele mai noi descoperiri în domeniu. Nu în ultimul rând, reprezintă o oportunitate pentru specialiştii în diverse discipline de a schimba opinii între ei sau cu colegi din alte ţări.     

Pentru informaţii suplimentare :Ana-Maria Chiriac (0748100281)

Web:www.srreumatologie.ro
Email: contact@srreumatologie.ro.

Organizator: http://www.srreumatologie.ro