CONFERINȚA NAȚIONALĂ DE OBEZITATE 2018

Afisari: 1519


Perioada de desfășurare: 13-15 decembrie 2018
Locaţie: Hotel Golden Tulip, Cluj-Napoca
Termen limită pentru înscrirea online: 11 decembrie 2018*
* Participanții care se înscriu pe loc (după 11 decembrie 2018) vor primi materialele aferente conferinței în limita disponibilității.

Taxa de participare

Categorie participanțiTaxa de participare
Medic primar / specialist300 RON
Medic rezident / pensionar150 RON
Nutriționist / Dietetician200 RON
Student (în limita locurilor disponibile)GratuitStudenții la medicină beneficiază de participare gratuită (în limita locurilor disponibile). Pentru a beneficia de această gratuitate, este obligatorie prezentarea carnetului de student la înregistrare.

Plata taxei de participare se poate face online, cu cardul, sau prin transfer bancar, pe baza facturii proforme emise automat la înregistrare.

Taxa de participare include materialele aferente evenimentului, accesul în sala în care se prezintă lucrările, accesul la pauzele de cafea și mesele de prânz organizate.

Taxele achitate nu se vor returna în caz de neprezentare!

Materiale/Certificatul de participare
În cazul neprezentării personale în cadrul evenimentului, achitarea taxei de participare nu presupune primirea materialelor pregătite sau a certificatului de participare. Acesta va fi eliberat la sfârșitul evenimentului doar pentru persoanele care au participat personal la eveniment.
Certificatul de participare poate fi solicitat de către un delegat, numai în condițiile în care persoana pentru care este solicitat a participat la lucrările Conferinței.

Înscrierile pe loc
Participanții care se înscriu pe loc  vor primi materialele aferente evenimentului și vouchere pentru accesul la mese în limita disponibilității.
Pentru a beneficia de toate materialele unui eveniment, vă rugăm să efectuați înregistrarea online, în termenul stipulat pe site.

Ecusonul
Ecusonul se primește personal de către fiecare participant, odată cu ridicarea materialelor de la secretariatul evenimentului.
Purtarea ecusonului este obligatorie pe toată durata evenimentului.
Accesul la pauzele de cafea, de prânz, precum și la mesele de seară se va face exclusiv pe baza ecusonului primit personal de către participanți.

FORMULAR DE INSCRIERE: AICI

MANAGEMENT EVENIMENT: EVENT CONSULTINGOrganizator: http://medicalevent.ro/conferinta-nationala-de-obezitate/#1516715951716-9fbd43f4-06dd