CONFERINȚA NAȚIONALĂ ALZHEIMER 2022

Afisari: 725

Perioada: 23 - 26 februarie
Eveniment EXCLUSIV VIRTUAL


Stimați colegi,

Deși aveam speranța ca această nouă ediție a Conferinței Naționale Alzheimer să se poată desfășura în condiții normale, care să ne permită să fim cu adevărat împreună, iată că va trebui să ne resemnăm și să ne reunim din nou în mediul online.

Avem, totuși, convingerea că va fi un eveniment atractiv, interesant și important pentru toți. Astfel, timp de patru zile se vor desfășura cursuri pentru medici specialiști și rezidenți, asistenți medicali și psihologi, precum și dezbateri cu teme referitoare la strategii inovative de diagnostic și îngrijire, rezultate ale cercetărilor recente din domeniile neuroștiințelor, a neuroimagisticii, a psihiatriei clinice și neuropsihologiei, dar și politici de sănătate mintală.

O atenție specială va fi acordată problematicii demenței în perioada pandemiei cu infecția SARS-CoV 2, din perspectiva prevenției tulburărilor cognitive, a îmbunătățirii condițiilor de diagnostic și îngrijire pentru persoanele suferinde și de susținere a îngrijitorilor și familiilor acestora.

Dorim să vă mulțumim pentru interesul manifestat de dumneavoastră și vă așteptăm intervențiile în platforma virtuală prin interacțiuni la sesiunile științificeaccesând funcția de Q&A, prin live chat și live video call cu Partenerii din expoziția virtuală, dar și prin funcția Meeting Hub destinată legăturii colegiale cu participanții la eveniment.

Vă așteptăm cu drag online!
Prof. Dr. Cătălina Tudose
Președinte Conferință v-CNAlz 2022
Președinte Societatea Română Alzheimer


Pentru inscriere click AICI.

Management Eveniment

Ralcom Exhibitions srl

Organizator: https://ralcom.eventsair.com/v-cnalz-2022/