CONFERINȚA JUBILIARĂ ATOM 2018

Afisari: 2170

Stimați colegi,

Este o mare plăcere pentru noi să vă invităm să luaţi parte la Conferinţa Jubiliară ce marchează 25 de ani de la ȋnfiinţarea Asociaţiei Traumatologilor şi Ortopezilor din Moldova (A.T.O.M.), ce va avea loc la Iaşi, ȋn perioada 15-16 iunie 2018, la Palatul Culturii, dar şi la Cursul “Chirurgia gleznei şi piciorului” care va avea loc ȋn deschiderea Conferinţei, ȋn data de 14 iunie 2018 la Centrul de Conferinţe “Congress Hall” al Complexului Palas din Iaşi.

Acesta va fi un eveniment ştiinţific deosebit cu participare internaţională care va reuni majoritatea medicilor ortopezi din Moldova, dar şi din ţară. În cadrul manifestărilor din 14-16 iunie 2018, vom avea onoarea să avem printre noi lectori invitaţi de înaltă ţinută ştiinţifică.

Având ȋn vedere amploarea deosebită a evenimentelor jubiliare din vara anului 2018, organizatorul ştiinţific al acestora, A.T.O.M. , este susţinut de către compania SC FOCUS EVENT SRL din Iaşi ȋn calitate de operator al manifestării. Cursul și conferinţa vor fi creditate de către Colegiul Medicilor din România cu puncte EMC.

Sperăm că veți fi alături de noi şi veţi sprijini acest eveniment.

Cu drag, Președinte Conferință

Prof. Univ. Dr. Ovidiu  ALEXA

Inscriere la eveniment click AICI

Cu drag,

Președinte Conferință
Prof. Univ. Dr. Ovidiu  ALEXA

Organizator: http://focusevent.ro/events/atom2018/