Atelierul de iarna de endoscopie digestiva terapeutica, hepatologie si gastroenterologie 2021

Afisari: 467

Perioada: 8 - 10 decembrie 2021

Dragi colegi, 

Tradițional vă invitam să fiți alături de noi vara! Motivați de succesul de anul trecut al atelierului, inițiem al doilea an la rând un nou eveniment, de iarnă, care sa va permită de la distanță să ne vizitați la noi acasă, în Institutul de Gastroenterologie și Hepatologie, Spitalul Județean de Urgenta “Sf. Spiridon”.

Vă oferim o călătorie în ateliere de lucru care vă prezintă aspectele practice ale specialității noastre: evaluare non-invazivă a fibrozei hepatice, abordarea complexă a hemoragiei digestive variceală și non-variceală, evaluarea sarcopeniei, a statusului de performanță, impedantă esofagiană, ecografie cu contrast etc. 

Considerăm că atracția maximă a evenimentului o reprezintă demonstrațiile de virtuozitate din cadrul atelierelor de endoscopie digestivă terapeutică (bandare de varice esofagiene, polipectomii, colangiopancreatografii, protezări diverse, ecoendoscopie) pe care echipa noastră împreună cu un invitat special vi le vor oferi.

Vă așteptăm cu drag la IASSYENDO 2021!

Prof. Univ. Dr. Anca Trifan,
Președinte Conferință


Taxe de participare

Categorie

 

Medic primar/specialist

200 ron

Medic rezident

100 ron

Medic de familie

100 ron

Student

GRATUIT

Înregistrați-vă aici la eveniment -> https://eventsdesign.eventsair.com/atelier-de-iarn---endoscopie-digestiv-terapeutic-2021/ise22021/Site/Register

Pentru informații suplimentare consultați site-ul evenimentului www.gastroiasi.ro

Organizator: https://eventsdesign.eventsair.com/atelier-de-iarn-de-endoscopie-digestiv-terapeutic/