Al patrulea Simpozion Translațional de Oncologie Personalizată „STOP CANCER” 2020

Afisari: 1107

Perioada si locatie: 7-9 Mai 2020, Hotel Crowne Plaza București

Dragi colegi,
În numele Comitetului de Organizare ne revine o desebită plăcere de a vă invita la al patrulea Simpozion Translațional de Oncologie Personalizată pentru combaterea cancerului „STOP CANCER” ce va avea loc în perioada 7-9 Mai, 2020 la Hotel Crowne Plaza, Str. Poligrafiei nr. 1. în București, România.
Simpozionul Translațional de Oncologie Personalizată (STOP cancer-Romania) se va desfășura sub egida “Societății Transdisciplinare de Oncologie Personalizată pentru Combaterea Cancerului, ”Societății Naționale de Oncologie Medicala din România” si “Asociației Române de Chirurgie”.
La această a patra ediție, vor participa chirurgi-oncologi, radioterapeuți, oncologi medicali, anatomopatologi, bioinformaticieni și cercetători în domeniul științelor fundamentale atât din țară, cât și din Statele Unite ale Americii și Europa.
Această a patra ediție va conține și un workshop SBRT adresat radioterapeuților și fizicienilor. Workshopul va fi prezentat de experți radioterapuți și fizi cieni din domeniu.
Intenția noastră este pe de o parte de a facilita dialogul între specialiștii oncologi din România și diaspora, iar pe de altă parte de a crea o platformă de oncologie translațională pentru schimbul de informații și idei între cercetătorii din diferite domenii ale științelor fundamentale și clinicienii oncologi în scopul dezvoltării de proiecte comune.
Sperăm ca această platformă de colaborare să îmbunătățeasă atât modalitățile de diagnostic ale cancerului cât și prognosticul și calitatea vieții pacienților cu cancer din România.
Prezenţa lectorilor de peste hotare precum şi a dumneavoastră ne onorează şi garantează succesul Simpozionului.
Prezenta dumneavoastra la acest simpozion este extrem de apreciata. Va invitam sa interactionati cu lectorii invitati si sa puneti cat mai multe intrebari. Interactiunea este scopul nostru principal asa ca nu fiti timizi, toate intrebarile sunt binevenite!

Limba oficială a Simpozionului este limba română.

Vă invităm să vă înscrieți pe site-ul: http://www.stop-cancer-romania.ro

Simpozionul va fi creditat cu credite EMC!

Vă aşteptăm cu drag!
Comitetul de organizare.


Management Organizatoric:

Telefon: 0724 056 526

Organizator: https://www.stop-cancer-romania.ro/