Al XVIII-lea Congres National de Ortopedie si Traumatologie

Afisari: 1194

Stimați colegi,

În numele Societăţii Române de Ortopedie și Traumatologie şi al meu personal, am deosebita plăcere şi onoare de a vă invita să participați la al XVIII-lea Congres Naţional de Ortopedie și Traumatologie, care se va desfășura la București în perioada 16-18 Octombrie 2019.

A devenit deja o tradiţie anuală întâlnirea specialiştilor în domeniul Ortopediei și Traumatologiei. Manifestarea va permite schimbul de idei şi împărtăşirea experienţei profesionale proprii între reprezentanţi de marcă ai centrelor de Ortopedie din ţară şi ca în fiecare an vom fi onorați de prezenta unor colegi din străinătate, care în cadrul lucrărilor ne vor împărtăși din experiența lor.

Prelegerile, workshop-urile și cursurile vor fi susține de speakeri de inaltă ținută, români şi străini, experţi în domeniul Ortopediei şi Traumatologiei, cât și al specializărilor asociate, cu deosebite calități de comunicare.

 Tematica abordată este extrem de diversă și cuprinde:

- Reviziile în Artroplastia de Sold și Genunchi

- Infecțiile în Ortopedie

- Tratamentul Fracturilor Genunchiului

cu următoarele secțiuni : Recuperare medicală în afecțiunile Ortopedice, Chirurgia Ortopedică Pediatrică, Artroscopie.

Pentru colegii mai tineri, Congresul reprezintă o oportunitate atât pentru a-şi îmbogăţi cunoştinţele teoretice, cât şi pentru a-şi exersa abilităţile practice şi pentru a-şi prezenta contribuţiile ştiinţifice originale în cadrul sesiunii postere, unde vor fi premiate cele mai bune lucrări.

În paralel cu Congresul se desfăşoară expoziţia medicală specializată, care reuneşte companii de prestigiu şi oferă participanţilor posibilitatea de a intra în contact direct cu reprezentanţii acestora.

Anul acesta, Congresul se va desfăşura în cadrul încărcat de spiritualitate oferit de oraşul București, care anul acesta va împlini 560 de ani de la prima atestare documentară. Evenimentele sociale organizate vor oferi oportunitatea unei mai bune cunoaşteri între participanţi, într-un cadru informal, a stabilirii unor legături ce permit continuarea schimbului de idei şi posibile colaborări fructuoase pe viitor.

Participarea Dumneavoastră într-un număr cât mai mare ne onorează!
 
Cu deosebit respect,

Profesor Universitar Doctor Gheorghe Popescu
Presedinte SOROT

Perioada: 16-18 Octombrie 2019
Locatie: World Trade Center | Hotel Pullman BucureștiOrganizator: https://www.sorot2019.ro/en/